De 3 beste Horror films die je nu gratis kunt streamen Reageren

Een tijdje geleden schreven wij al over een gratis vervanger voor Netflix en alle andere betaalde diensten. Met Plex TV kun je gratis genieten van een groot aanbod films en series (klik hier voor het hele verhaal)

Het weer slaat om, de bladeren vallen en er worden spookachtige decoraties in de buurt geplaatst. Dit betekent maar één ding: het is eindelijk Halloween-seizoen!

Tijd dus voor epische & GRATIS horrorfilm-marathon, mogelijk gemaakt door Plex.TV.

V/H/S (2012)

Horror / Thriller | 116 minuten

Een groepje buitenbeentjes wordt ingehuurd door een onbekende om in te breken in een verlaten huis op het platteland. Ze moeten er een zeldzame videoband zien te bemachtigen. Ter plaatse ontdekken ze echter een lijk, een aantal oude televisies en een grote partij cryptische videobeelden…

 

The ABCs of Death (2012)

Horror | 123 minuten

Een horror omnibusfilm bestaande uit 26 hoofdstukken, elke titel beginnend met een andere letter uit het alfabet. Het centrale onderwerp is de dood – oftewel ’26 manieren om te sterven’ – maar de invulling is telkens weer anders; het gaat onder andere over onthoofdingen, kannibalen en aanvallen van dieren. De hoofdtitel is geïnspireerd door de opvoedkundige kinderboeken met deels dezelfde naam.

 

Haute Tension (2003)

Horror / Mystery | 91 minuten

De knappe Marie wordt wakker in een ziekenhuisbed, maar ze heeft geen idee hoe ze daar terecht is gekomen. Als ze probeert op te staan, blijkt haar rug helemaal vol met pijnlijke krassen te zitten en heeft ze een diepe snee in haar schouder die de dokters hebben dichtgenaaid. Langzamerhand begint Marie zich weer de details van haar ongeluk te herinneren en het lijkt haast wel alsof ze door de hel is gegaan…

 

Deze en alle andere denkbare (horror)films bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Betaal hem nu gemakkelijk in 3,6,12 of zelfs 36 termijnen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *