De 5 topfilms die Netflix deze week toegevoegd heeft Reageren

Mank

David Fincher levert na het fantastische Mindhunter een passieproject af: Mank. Een op een script van zijn overleden vader gebaseerde film. We volgen Herman J. Mankiewicz, de schrijver van wat volgens liefhebbers het beste filmscript ooit is: Citizen Kane. De ontwikkeling van dat meesterwerk ging de alcoholist echter allesbehalve makkelijk af. Een intrigerend kijkje achter de schermen met de altijd geweldige Gary Oldman als Mankiewicz. Dé Oscars-favoriet van Netflix van dit jaar!

Glory

Glory is een film die je anno 2020 helaas nog maar zelden voorbij ziet komen. Dat is een schande, want Denzel Washington en Morgan Freeman spelen twee prachtrollen in deze oorlogsfilm. Robert Gould Shaw keert na de bloederige slag om Antietam in de negentiende eeuw terug naar huis. Daar krijgt hij de leiding aangeboden over de 54e infanterie van Massachusetts, een regiment dat enkel uit zwarte soldaten bestaat.

Barefoot

Tijd voor een luchtige rom-com, na al dat geweld. Het zwarte schaap van een rijke familie neemt een psychiatrisch patiënte mee naar het huwelijk van zijn broer. Zo hoopt hij zijn familie ervan te overtuigen dat hij eindelijk wat met zijn leven doet. Al snel ontstaat er een onwaarschijnlijke en bijzonder relatie.

Geronimo: An American Legend

Geronimo wist als Apache-hoofdman jarenlang weerstand te bieden aan het federale Amerikaanse leger. Op 5 september 1886 gaf hij zich dan toch over, na een lang kat-en-muis-spel. Maar liefst vijfduizend Amerikaanse soldaten, een vierde van het gehele federale leger, waren nodig om dat historische moment tot stand te brengen.

300: Rise of an Empire

300: Rise of an Empire is een film die velen liever vergeten. Dit spektakelstuk komt namelijk niet eens in de buurt van zijn voorganger, 300. Het Perzische leger trekt na de gebeurtenissen uit die film verder richting het democratische Athene. Kunnen ze de vloot van Themistocles uitschakelen en de Griekse stad veroveren? Heerlijke hersenloze over-de-top actie, maar verwacht geen waardig vervolg op de eerste film. Een goeie film voor een lui avondje Netflix dus.

Deze films bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5