5 fantastische films op Amazon Reageren

Internationaal gezien is Amazon Prime Video een behoorlijk grote Netflix-concurrent. In Nederland kennen we de streamingdienst pas sinds kort, maar wat is er allemaal op te zien? We zetten de 5 beste Amazon Prime Video films voor je op een rij!

5. Joker

Een van de beste Amazon Prime Video films en de tweede met een enge clown in de hoofdrol! Joaquin Phoenix levert een meesterlijke tour de force als Arthur Fleck: een gekwelde man die zijn wereld totaal ziet instorten. Als hij de wereld niet op een positieve manier kan veranderen, dan maar op een negatieve manier! Deze ‘karakterstudie’ van Batmans beroemdste vijand deed veel stof opwaaien en Phoenix ontving terecht de Oscar voor Beste Acteur.

4. Jurassic Park

Eigenlijk behoeft een film als Jurassic Park geen verdere uitleg, want het is niet alleen een van de beste Amazon Prime Video films, het is een van de beste films PUNT! We kunnen deze ruimte daarom beter benutten door jullie te vertellen dat je niet alleen deze film terugvindt op Amazon Prime Video, maar ook opvolgers The Lost World, Jurassic Park III en Fallen Kingdom. Dat betekent een lekker weekendje bingen in afwachting van het nieuwste deel, waarvoor eindelijk ALLE oude hoofdrolspelers terugkeren! Dat is nog niet alles: waar iedereen dacht dat de Jurassic World-films een trilogie zouden vormen, kan de serie nog een stuk langer doorgaan.

3. Harry Potter-franchise

Ook voor de Harry Potter-saga kun je terecht op Amazon Prime Video. Wat zeggen we: zelfs de meest recente toevoeging aan de Wizarding World (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald) maakt zijn opwachting op de streamingdienst. Maar goed, ondanks dat wij ons er niets bij voor kunnen stellen, schijnen sommige mensen inmiddels een beetje Harry Potter-moe te zijn… Voor hen stelden we dit toplijstje met alternatieven samen!

2. 1917

Dit oorlogsepos van Sam Mendes gaat over twee Britse soldaten die het ‘Niemandsland’ worden ingestuurd, om hun collega’s te waarschuwen voor een Duitse hinderlaag. Will Schofield (George MacKay) en Tom Blake (Dean Charles Chapman) worstelen zich door de modder, het bloed en de Duitse loopgraven om hun kameraden te redden. Door technisch vernuft en slimme trucage lijkt het alsof de spannende reis in twéé takes geschoten is. 1917 is één van de beste films van 2019 en won drie Oscars.

1. Back to the Future

YES! Ook onze favoriete jaren 80 comedy heeft een plekje in het aanbod van Amazon Prime Video veroverd. We hebben het natuurlijk over Back to the Future. De tijdreisavonturen van Marty McFly (Michael J. Fox) en Doc Brown (Christopher Lloyd) blijven nou eenmaal enorm spannend én grappig. Wil je deel 2 en deel 3 ook weer eens zien? Uiteraard heeft de streamingdienst ook deze opvolgers voor je klaarstaan. Een tijdloze klassieker en een van de beste Amazon Prime Video films!

Deze films bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5