De nieuwe James Bond is bekend! Reageren

Sorry, we bedoelden de nieuwe EIGENAAR van Bond is bekend… 😉

Filmstudio MGM is nu officieel van Amazon. Het winkelplatform betaalde 8,5 miljard dollar voor de filmstudio.

Hiermee wordt Amazon Prime Video ineens een stuk interessanter, want onder andere James Bond en Rocky Balboa maken hun opwachting op de streamingdienst.

Amazon Prime Video

Er werd even gevreesd dat Amazon MGM niet zou mogen kopen, maar inmiddels is de kogel door de kerk. De autoriteiten hebben zich rustig gehouden en staan dus toe dat het bedrijf van ‘de glimlach’ het bedrijf van de brullende leeuw koopt. Het is goed nieuws voor iedereen met een Amazon Prime Video-abonnement, want de streamingdienst wordt hierdoor in één keer een stuk uitgebreider.

Amazon zegt er zelf het volgende over:

“De legendarische, bijna eeuwenoude studio – met meer dan 4.000 filmtitels, 17.000 tv-afleveringen, 180 Academy Awards en 100 Emmy Awards – zal een aanvulling zijn op het werk van Prime Video en Amazon Studios om klanten een gevarieerd aanbod van entertainment te bieden.”

Amazon lijkt zich ook bewust te worden van de hete adem van de veelheid aan nieuwe streamingdiensten, waaronder HBO Max…

Gelukkig kun je Amazon Prime nu 1 maand gratis uitproberen!

Andere geweldige titels

Behalve de Bond films zijn er nog veel meer fantastische en uiteenlopende films van Metro-Goldwyn-Mayer: Dog, Licorice Pizza, House of Gucci, The Addams Family 2, Respect, The Hustle en Child’s Play. Qua series kun je onder andere denken aan The L Word, Teen Wolf, Stargate, Messiah en Shark Tank. Wanneer al dit moois op Amazon Prime Video verschijnt is onbekend.

Alle Bond films bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe TV van TV Outlet! 

Gebruik bij het afrekenen de code WELKOM10 en scoor direct €10 korting…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5