De nieuwe Samsung The Frame: TV when it’s on. ART when it’s off.

Is het een TV? Is het een schilderij? Is het een computerscherm?

Of toch een Smart Speaker?

De Nieuwe Samsung The Frame 2022 is het allemaal! 

 

Optimaal beeld zonder weerkaatsingen

Nieuwe Matte Display

Schilderijen uit de Art Store geven meer dan ooit de indruk dat je ze echt op een canvas met een realistische structuur bekijkt. Ervaar de kunst zoals de kunstenaar voor ogen had. * “Conventional" verwijst naar het vorige model van The Frame.

Ontworpen als minimalistische schilderijlijst

AirSlim Design (25mm)

Het elegante, moderne design vormt een harmonieus geheel met je interieur en geeft het een extra dimensie.

Gepersonaliseerde lijsten afgestemd op jouw interieur

Gepersonaliseerde lijsten

The Frame biedt een ruime keuze in gepersonaliseerde, magnetische lijsten. Kies de lijst die het beste bij je interieur past of ga juist voor een nieuwe favoriete kleur.* Ga naar samsung.com/nl/promo en vraag jouw Frame lijst aan 

ART when it's off.

Art Mode

Maak van The Frame een echt schilderij als je geen TV kijkt en geniet van prachtige meesterwerken.

Transformeer je woonkamer tot galerie met wereldberoemde kunstwerken

Art Store

In de Art Store kun je kiezen uit meer dan 1600 kunstwerken van wereldberoemde galerieën. Kies uit de collecties van onder andere het Van Gogh museum, het Louvre, Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, het Prado, Magnum Photos, National Geographic, Yellow Korner.

* Een abonnement op Art Store is vereist voor toegang tot de complete selectie. Er zijn kosten verbonden aan het abonnement. * Kunstwerken in de Art Store kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

The Frame showing the Mona Lisa is displayed on a stand in the center. To its left and right, various art options found in the Art Store are displayed.

Omlijst je favoriete momenten

My Photo

Je kunt gemakkelijk je eigen foto's of een nieuw familieportret uploaden en tentoonstellen. Stuur je foto's eenvoudig naar The Frame via je telefoon of met een USB-stick.

* Voor het uploaden van je foto's van je telefoon naar je TV moet je de SmartThings-app downloaden en installeren.

The Frame is hanging on a wall displaying father and daughter.

Jouw kunst op jouw manier

Mat Canvas

Laat je foto of kunstwerk nog beter uitkomen met een mat canvas als achtergrond. Kies uit 5 matte achtergronden en 16 kleuren voor de perfecte match.

The Frame is hanging on a wall displaying 3 different types of pictures with a white matte background.

Voelt je aanwezigheid

Bewegingssensor

The Frame gaat automatisch aan en toont je kunstwerken zodra je de kamer inkomt. Als je de kamer verlaat, gaat hij automatisch uit om energie te besparen.

* Vink de bewegingssensor aan bij de instellingen om hem te activeren.

The Frame is displaying a colorful artwork. A woman is next to the artwork touching her bag.

Helderheid afgestemd op jouw kunstwerk

Helderheidsensor

De helderheidssensor detecteert het omgevingslicht en past automatisch de helderheid en kleurtonen van het scherm aan voor een natuurlijke belichting van je kunst.

The Frame to the left side of the screen shows a bright artwork to reflect the bright surrounding. The Frame to the right side of the screen shows the same artwork in dimmer light adjusted to fit the darker surrounding.

Strak tegen de muur

Slim Fit Wall Mount

Met de meegeleverde Slim Fit Wall Mount hang je de TV strak tegen de wand, zodat hij er vanuit elke hoek goed uitziet. Bovendien heb je maar één slimme kabel, de One Invisible Cable, voor stroom en data. 

* De afstand tussen de TV en muur kan variëren afhankelijk van de soort muur en de montage. * One Connect Box is vereist voor installatie. * Slim Fit Wall Mount, One Invisible Connection (5m) en de One Connect Box zijn inbegrepen bij aankoop van The Frame. * One Connect Cable (15m) is apart verkrijgbaar.

The Frame is hanging flush against the wall with the Slim Fit Wall Mount securing it.

Een hoogte die past in jouw woonruimte

In hoogte verstelbare standaard

Plaats The Frame op voorkeurshoogte en maak ruimte vrij voor een Soundbar en randapparatuur.

* Soundbar wordt apart verkocht. Het daadwerkelijke product kan afwijken van de gebruikte afbeelding, afhankelijk van het model. * De in hoogte verstelbare standaard is niet compatibel met The Frame 32''. * De hoogte van de standaard kan tot 25mm variëren. Raadpleeg hiervoor de specificaties (instellingen met en zonder standaard).

A Soundbar is placed below The Frame from the space made by adjusting the height of the Height Adjustable Stand.

Draai het scherm 

Auto Rotating Wall-Mount

Draai je TV – horizontaal of verticaal – met de Auto Rotating Wall Mount en geniet van je favoriete content vanuit jouw ideale kijkpositie.

* Controleer of de muur vlak is: bij oneffenheden in de muur wordt het roteren belemmerd. * TV-bekabeling verwerkt in muren wordt niet ondersteund: deze kabels kunnen klem komen te zitten en het roteren belemmeren. * Alleen de bezel van The Frame mag worden geplaatst, geen andere accessoires (bijv. webcam) * Afbeeldingen zijn gesimuleerd en puur voor illustratieve doeleinden. * Auto Rotating Wall Mount is apart verkrijgbaar. * Auto Rotating Wall Mount is alleen verkrijgbaar voor schermformaat 43~65''.

The Frame is installed on a wall by the Auto Rotating Wall Mount.

Maak van je TV een ware blikvanger

Studio Stand

Plaats The Frame los van de muur en zet hem waar je maar wilt op een schildersezel als een echt kunstwerk.

* Studio Stand is apart verkrijgbaar. * De Studio Stand is beschikbaar voor de 50~65''-uitvoering van The Frame.

The Frame is placed on a Studio Stand showcasing an artwork.

Een miljard kleurtonen

100% kleurvolume met Quantum Dot

Quantum Dot biedt 100% kleurvolume en zet licht om in adembenemende kleuren die levensecht zijn bij elk helderheidsniveau.

* 100% kleurvolume gemeten volgens DCI P3 Standard, gecertificeerd door VDE.

The Frame is displaying many balloons in a wide variety of colors.

Intelligentie achter prachtig beeld en geluid

Quantum Processor 4K

De krachtige Quantum Processor 4K biedt op intelligente wijze een optimaal beeld en geluid voor een adembenemende kijkervaring.

* De kijkervaring kan variëren afhankelijk van de content en het formaat. Upscaling is niet altijd van toepassing op pc-verbindingen en Game Mode.

A Quantum Processor 4K chip is displayed with a colorful wave and sunset in the background.

Smart TV apps binnen handbereik

Smart Hub

In de nieuwe Samsung Smart Hub is de navigeerfunctie geoptimaliseerd: je favoriete content heb je nu nog sneller gevonden en dus kun je er langer van genieten.

* Streamingdiensten en aanbevelingen kunnen verschillen per regio. Vóór het eerste gebruik dien je de voorwaarden van de Smart Hub en het privacybeleid te accepteren.

A girl is pointing the remote towards The Frame, which shows the Smart Hub home screen.

Soundbar en TV in harmonie

Q-Symphony

Omring jezelf met geluid van de TV en Soundbar in perfecte harmonie. De speakers van je Soundbar en TV worden tegelijk gebruikt voor een beter surround-effect zonder de TV-speakers te hoeven dempen.

* Soundbar wordt apart verkocht. Het daadwerkelijke product kan afwijken van de gebruikte afbeelding, afhankelijk van het model.

The Frame is showing an orchestra on its screen. The Soundbar is below The Frame with sound ripples coming out of it to show that the sound of the speakers on The Frame and Soundbar are perfectly synced.

Geluid dat meebeweegt met de actie

Object Tracking Sound (Dolby Atmos®)

Geniet van de nuances in elke scène met geluid dat elke beweging volgt. Dankzij de opwaartse speakers ervaar je realistisch 3D-geluid waarin je helemaal kunt opgaan.

* Alleen beschikbaar voor schermformaat 85/75/65/55".

The Frame is showing an action scene. Soundwaves are surrounding The Frame to show that the sound is following the action on the screen.

Jouw telefoon content op The Frame

Mobile Mirroring

Geef content van je mobiele apparaten via SmartThings synchroon weer op het grotere scherm voor een betere kijkervaring, of doe dit via AirPlay voor iOS. 

* Deze dienst werkt alleen als de TV en het mobiele toestel zijn ingeschakeld. * Vereist download en installatie van de SmartThings-app. * Apple en AirPlay zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en andere landen. AirPlay vereist iOS 12.3 of een latere versie of macOS 10.14.5 of een latere versie. * Apple AirPlay wordt mogelijk niet ondersteund afhankelijk van het model apparaat of geografisch gebied.

A person is holding a smartphone, which is mirroring the same content on The Frame.

Meerdere schermen op het grote scherm

Multi View

Kijk wat er op TV is en houd tegelijkertijd je mobiel in de gaten op hetzelfde scherm. Je hoeft alleen maar je telefoon te verbinden en content toe te voegen om naar meerdere schermen tegelijk te kijken.

* Compatibel met Android- en iOS-smartphones.

A woman is working out with an exercise ball on the ground with her smartphone next to her. The Frame is displaying what's on her smartphone as well as a video of a trainer on the TV's screen.

Als eerste de nieuwe Samsung THE FRAME en THE FREESTYLE in huis?

Pre-order je exemplaar nu en profiteer van onze exclusieve pre-sale korting!

Maar wees er snel bij, er zijn slechts enkele exemplaren beschikbaar in de pre-sale.

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5