Netflix account delen? Dat wordt dokken! Reageren

Netflix heeft het helemaal gehad met het overmatig delen van accounts buiten iemands huishouden.

Om dit in de toekomst tegen te gaan, start de streamingdienst in een aantal landen een test om abonnees te laten bijbetalen voor gebruikers van hun account buiten het huishouden.

De test is een nieuwe poging van het bedrijf om het illegaal delen van wachtwoorden aan te pakken. Het woord ‘illegaal’ is hier toepasselijk omdat je volgens de voorwaarden van Netflix je account enkel mag delen binnen hetzelfde huishouden. 

De test vindt in eerste instantie enkel plaats in de landen Chili, Costa Rica en Peru. Voorlopig dus nog niet in Nederland. Delen van accounts buiten je huishouden blijft tijdens de test mogelijk, maar dan op een “gemakkelijke en veilige manier, terwijl ze ook een beetje meer betalen," aldus Chengyi Long van Netflix.

Met de functie “voeg een extra lid toe" kunnen leden met de Standard- en Premium-abonnementen van Netflix zogeheten dochteraccounts toevoegen voor maximaal twee mensen met wie ze niet samenwonen.

Altijd op de hoogte blijven van het beste TV & filmnieuws?


Ontvang direct €10 korting op je nieuwe TV

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & je ontvangt direct €10 korting!Wat gaat Netflix hiervoor vragen?

Dit zal per sub-lid zo’n 2,99 dollar kosten, omgerekend ongeveer 2,7 euro. Gezien dit een test betreft, is het nog niet zeker dat deze bijbetaling een permanent onderdeel wordt van Netflix, dat zal volledig afhangen van de testresultaten…

Sinds deze week is er gelukkig ook een fantastisch alternatief voor Netflix in de vorm van HBO Max!
Lees snel ons blog over deze nieuwe “netflix-killer"… (KLIK)

Netflix, HBO Max en nog veel meer bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe TV van TV Outlet, nu met kortingen tot 50%, maar voor veel toestellen geldt: OP=OP….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5