De nieuwste films & series op Amazon Prime

Nu we weer in lockdown zitten, zit er niks anders op dan de TV langdurig aan te slingeren! Heb je Netflix al uit? Check dan zeker Amazon Prime Video…

Nu zelfs incl. een aantal Nederlandse series! Rapper Donnie brengt een bezoek aan de rijkste Nederlanders, in Dutch Wheels zien we de supercars van BN’ers en in Comedy Club mogen cabaretiers doen en laten wat ze willen. 

Donnie op de Monnie (seizoen 1)

Rapper Donnie duikt in het leven van de rijkste Nederlanders en verwondert zich over hun luxeleven. Hij ziet de mooiste villa’s van binnenuit, scheurt in de duurste sportwagens en maakt tripjes naar Dubai. Maar maakt geld nou echt gelukkig? Of is het allemaal schone schijn?

Harlem (seizoen 1)

Camille, Tye, Quinn en Angie zijn vier uiteenlopende hartsvriendinnen, die wonen in Harlem, het mekka van zwarte cultuur in Amerika. Ze hebben allemaal hun eigen dromen en (liefdes)problemen, maar kunnen altijd op elkaar rekenen.

Comedy Club (seizoen 1)

De Nederlandse top-cabaretiers Arjen Lubach, Guido Weijers, Ronald Goedemondt, Henry van Loon, Jandino en Roué Verveer krijgen carte blanche om de comedyshow te maken die zij willen. In zes afleveringen geven de comedians hun eigen ongefilterde kijk op de samenleving.

Dutch Wheels (seizoen 1)

Het Rotterdamse bedrijf Absolute Motors neemt de meest exclusieve auto’s ter wereld onder handen om deze supercars nóg spectaculairder te maken. Teams van jonge toptalenten customizen de wagens voor beroemde klanten als Rico Verhoeven, Justin Kluivert en Dionne Slagter.

Tampa Baes (seizoen 1)

De stad Tampa in Florida is een groeiende hotspot voor lesbische vrouwen en deze achtdelige realityserie volgt een groepje vriendinnen, dat lief en leed deelt in deze Amerikaanse badplaats.

The Expanse (seizoen 6)

In het zesde en laatste seizoen van sciencefictionserie The Expanse moet de bemanning van de Rocinante samenwerken met de legers van de aarde en Mars. De onderlinge verschillen worden opzij gezet om Marco Inaris en zijn Free Navy te verslaan.

Over Grenzen (seizoen 1)

Deze vierdelige serie onthult de sleutelrol die Nederland en België spelen in de wereldwijde drugsindustrie. Over Grenzen laat onder andere zien welke strijd er wordt gevoerd door politie-eenheden om de drugskartels te verslaan en hoe de wereldwijde drugshandel Europa weet binnen te dringen.

With Love (seizoen 1)

De romantische comedyserie With Love volgt broer en zus Lilly en Jorge, die op zoek zijn naar de liefde. In iedere aflevering staat een andere feestdag centraal en maken de twee van alles mee.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste film en TV nieuws EN direct €10 korting op je nieuwe TV? Schrijf je vandaag nog in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Ontvang direct €10 korting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & je ontvangt direct €10 korting!

Films

Encounter (2021)

Na Sound of Metal schittert Riz Ahmed weer in een exclusieve Amazon Prime Video Original. Een marinier wil zijn twee zoontjes beschermen voor een buitenaards gevaar en slaat op de vlucht. De reis wordt steeds gevaarlijker en het is de vraag wie er te vertrouwen is.

Being the Ricardos (2021)

De Amerikaanse komiek Lucille Ball (Nicole Kidman) had een leven vol ups en downs. Deze waargebeurde film richt zich op één belangrijke week, waarin er hard gewerkt wordt aan haar baanbrekende sitcom I Love Lucy.

Onze ultieme (mannen)kijktip:
The Grand Tour “France” Special: Carnage a Trois

Al deze geweldige films & series bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe Smart TV van TV Outlet! Nu met kortingen tot 50%… maar OP=OP!

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5