De top 5 beste series op HBO Max Reageren

HBO Max is direct goed van start gegaan door op de eerste dag maar liefst 285 series aan het aanbod toe te voegen (en daarnaast ook nog eens 506 films).

TIP: Woon je in België en kun je nog geen account aanmaken? Niet getreurd! Als je een account aanmaakt terwijl je in Nederland bent (fysiek of via een VPN) dan kun je deze ook gewoon in België blijven gebruiken 🙂

Laten we direct een kijkje nemen welke 5 series je zeker niet mag missen!

5. True Detective (3 seizoenen)

Fan van intrigerende misdaadverhalen en zinderende thrillers? Dan is True Detective echt wat voor jou. Martin Hart speelt rechercheur Woody Harrelson en Matthew McConaughey verplaatst zich in de rol van detective Rust Cohle. De voormalige partners werkten in de jaren ’90 in Louisiana’s Criminal Investigation Division. In 2012 worden de twee apart ondervraagd door rechercheurs over hun meest geruchtmakende zaak: de macabere moord op een prostituee in 1995 door een mogelijke seriemoordenaar. Terwijl ze terugblikken op de zaak worden Hart en Cohle’s persoonlijke achtergrondverhalen en vaak gespannen relatie een belangrijk aandachtspunt.

4. Friends (serie, 10 seizoenen)

Netflix abonnees klaagden steen en been toen eind 2021 onder andere Friends en meer geliefde toptitels uit het aanbod van de streamingdienst werden verwijderd. Dit kwam doordat de uitzendrechten verliepen en in beheer zijn van WarnerMedia. Daardoor kunnen we ook deze populaire en klassieke sitcom over 6 twintigers in Manhattan op HBO Max in Nederland streamen. En ooh ja, de reünie-aflevering uit 2021 is er ook te zien. Friendsscoort op IMDb met een 9.0 uit bijna een miljoen stemmen.

3. The Sopranos (6 seizoenen)

Dit is een fenomenale klassieker in de wereld van de misdaaddrama’s. De #12 serie aller tijden scoort een 9,2 uit 360.000+ stemmen en won 21 Primetime Emmy’s. Deze titel was tevens op Ziggo Movies & Series te vinden tot eind 2021, maar staat sinds de lancering op HBO Max in Nederland.

2. Game of Thrones (8 seizoenen)

Met een torenhoge score van 9,2 op de internationale filmdatabase IMDb uit ruim 2 miljoen stemmen en een totaal van 59 gewonnen Primetime Emmy’s is dit er eentje die je echt gezien moet hebben. Naast Game of Thrones zal ook de splinternieuwe spin-off House of the Dragon naar de videodienst van WarnerMedia komen.

1. Chernobyl (1 seizoen)

Op het nippertje behaalt deze serie van HBO uit 2019 de eerste plaats met een 9,4 uit ruim 600.000 beoordelingen. Daarmee is het de #5 meest populaire serie aller tijden. De miniserie won dan ook 10 Primetime Emmy’s. Chernobyl is een dramaserie die de vreselijke gebeurtenissen beschrijft rondom de kernramp in het Oekraïnse Tsjernobyl in april 1986. Helaas is het onderwerp van de serie weer zeer actueel!

Wil je de rest van je leven met 50% korting genieten van HBO Max?

Maak dan deze maand nog een account aan! Klik hier.

Ook profiteren van flinke korting op je nieuwe Smart TV? Sla dan nu je slag. Je hebt nu al een nieuwe Smart TV vanaf slechts €8,- per maand…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *