Android TV: geen TV maar een compleet entertainment systeem!

Met een Android TV geniet je van het allergrootste TV app aanbod waaronder Ziggo GO, KPN, NLziet, Canal Digitaal, NPO start, Videoland en nog veel meer.

Android is een besturingssysteem voor Smart TV’s, ontwikkeld door Google.

Wat betekent dat: een TV powered by Android™? Het is een TV gebaseerd op het Android™ platform, vergelijkbaar met dat van smartphones en tablets, maar aangepast aan de beeldmaten en features van een TV. 

De Smart TV’s van Toshiba, Philips, Sony en sinds dit jaar ENGEL, Schneider, Panasonic,Nevir en Hitachi maken gebruik van het platform van Android.

In het Smart TV menu van de TV krijgt u toegang tot de Google Play™ Store, dus ligt er een oneindige wereld aan apps binnen handbereik.


Wat zijn de voordelen?

  • Google Play™ Store heeft een zeer groot aanbod applicaties Ziggo GO, KPN, NLziet, Canal Digitaal, NPO start, Videoland en nog veel meer!
  • Dit besturingssysteem, in combinatie met de krachtiger processors maken deze TV in het algemeen, en het Smart TV menu in het bijzonder, sneller en intuïtiever.
  • U kunt sneller en makkelijker op het internet surfen dankzij de Google Chrome™ browser.
  • Dankzij de krachtige processor kunt u zelfs games spelen die u heeft gedownload en opgeslagen in de cloud. 

Streamen, Live TV en Games

Android TV geeft u toegang tot een constant groeiend, breed aanbod van apps. In Google Play kunt u duizenden apps vinden!

Kijkt u graag naar series maak dan gebruik van de Netflix-knop op de afstandsbediening en geniet direct van de beste films en series. Uw favoriete muziek kunt u bijvoorbeeld via YouTube beluisteren. Of bent u een sport liefhebber? Kijk dan met Live TV naar NBA- of voetbalwedstrijden.
Daarnaast heeft Android TV ook een groot aanbod games. Speel uw favoriete spellen op groot scherm!

Op maat voor u! 

Met Android TV staat uw favoriete inhoud altijd centraal.

Er is zo veel content binnen handbereik en elk menu is slim ontworpen, zodat u minder tijd besteedt aan bladeren en meer aan entertainment. Snel en eenvoudig toegang tot alles wat u wilt. Een nieuwe serie kijken? Dan worden er aanbevelingen gedaan aan de hand van uw reeds bekeken films en series. Of wilt u gewoon verder waar u gebleven was? Geen probleem, u krijgt wat u wilt, wanneer u wilt.

Koppel uw apparaten met de TV via Airplay en Chromecast

Dankzij de ingebouwde Chromecast functies van elke Android TV is het heel gemakkelijk om content te delen tussen apparaten. Als u de content van uw telefoon wilt delen op de TV, dan kan dat.  
Koppel bijvoorbeeld uw Smartphone, tablet of laptop aan de TV en stream foto’s, video’s, muziek en andere inhoud. Wilt u een deel van een film op uw tablet kijken en daarna verder kijken op uw TV? Geen probleem. Alle apparaten werken naadloos met elkaar samen.

Bedien uw TV met uw Smartphone of Tablet

Maak van uw Smartphone of tablet een afstandsbediening. Met de Remote-app kunt u de TV bedienen, programma-informatie bekijken en herinneringen op uw mobiele apparaat instellen. 
U kunt zelfs de Android TV bedienen door het geven van spraakopdrachten.

Waar wacht je nog op? je nieuwe Android TV wacht op je!

Onze nieuwste Android TV aanbiedingen:

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5