Deze films en series staan in augustus nieuw op Netflix Reageren

Ja, je kunt weer een paar data in je agenda markeren. In de maand augustus zal er namelijk meer dan genoeg leuks te zien zijn. Onder andere twee actiefilms en een true crime documentaire staan op de planning. We hebben de hoogtepunten even voor je uitgelicht.

American Sniper

Voor deze film hoeven we het kortste te wachten. Hij staat namelijk al vanaf zaterdag 1 augustus op nieuw op Netflix. Bradley Cooper speelt de hoofdrol in de film, die gaat over het waargebeurde leven van de sniper Chris Kyle. Als Sniper voor het Amerikaanse leger bereikte hij vele ‘successen’, maar moest hij ook veel offers brengen. De film, geregisseerd door Clint Eastwood, wist maar liefst 4 Oscar nominaties in de wacht te slepen.

World’s Most Wanted

True crime documentaires lijken Netflix sinds kort te overspoelen. Denk aan het geruchtmakende Filthy Rich over Jeffrey Epstein, of Unsolved Mysteries van de makers van Stranger Things. Nu komt er een nieuwe documentaire naar Netflix. Deze docu gaat over, zoals de naam al doet vermoeden, beruchte criminelen die steeds uit handen weten te blijven van hun achtervolgers. De docu vertelt de strijd om deze criminelen toch achter de tralies te krijgen en de geraffineerde wijze waarop het kat-en-muisspel wordt gespeeld. Vanaf woensdag 6 augustus staat het eerste seizoen nieuw op Netflix.

El Roblo del Siglo

Het ziet er naar uit dat we, terwijl we wachten op La Casa de Papel seizoen 5, we ons niet hoeven te vervelen. Deze serie vertoont namelijk veel gelijkenissen met de Spaanse serie. In El Roblo del Siglo (wat kan worden vertaald naar ‘De overval van de eeuw’, staat het waargebeurde verhaalcentraal van een bankoverval in 1994. Er werd toen 33 miljoen gestolen uit een Colombiaanse bank. Hoe gebeurde dit, en wat waren de gevolgen? Vanaf 14 augustus is El Robo del Siglo nieuw op Netflix te zien.

Project Power

Jamie Foxx knalt wederom weer van ons beeldscherm af. De acteur is ijzersterk in actiefilms en dat lijkt in Project Power ook zo te zijn. De film gaat over een speciale pil die mensen voor 5 minuten superkrachten geeft. Het zorgt ervoor dat een dealer, politieagent en ex-soldaat samen moeten komen en de makers van deze pil moeten opsporen, voordat de situatie uit de hand loopt. Vanaf vrijdag 14 augustus zie je de film nieuw op Netflix.


Deze en alle andere Netflix toppers bekijk je natuurlijk direct op je nieuwe Smart TV van TV Outlet! Profiteer vandaag nog van kortingen tot 50%…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *