Deze gigantische Samsung-tv kost 129.000 euro: “Geschikt voor thuisgebruik” Reageren

“De volgende baanbrekende technologiegeneratie”, zo kondigde Samsung eerder deze week in Zuid-Korea de komst aan van de 110 inch Micro LED tv. Interesse? Dan knijp je nu best even een oogje dicht: het prijskaartje bedraagt 129.000 euro. 

Goed nieuws. Fabrikant Samsung lanceerde eerder deze week een 110 inch, omgerekend 2,8 meter, Micro LED tv. De televisie is enorm en op de beeldtechnologie is helemaal niks aan te merken. In tegenstelling tot de andere displays die momenteel op de markt zijn, levert Samsung met Micro LED verbluffende kleurlevendigheid en helderheid. Wat ons wel deed huiveren, was de prijs. Je telt er maar liefst 129.000 euro voor neer.

Aangeraden voor thuisgebruik

Samsung bracht in 2018 “The Wall” uit, zijn eerste Micro LED tv. Naar eigen zeggen beter geschikt voor bedrijven omdat de tv maar liefst 219 inch groot was, en zeg nu zelf, wie kan zo’n gigantisch formaat aan de muur hangen in de woonkamer? Daar komt nu (gelukkig) verandering in. Volgens het bedrijf is dit technologisch snufje geschikt voor thuisgebruik en past het wel op je muur. 

“Omdat consumenten meer dan ooit voor meer functies op hun televisie vertrouwen, zijn we dan ook immens verheugd om de 110 inch op de markt te brengen”, aldus Jonghee Han van Samsung Electronics op de lancering.

Het toestel zal wereldwijd beschikbaar zijn begin 2021. Begin dus maar al te sparen.

Verwen jezelf of een ander met een nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5