Netflix-ster is de nieuwe John Wick in brute trailer voor Nobody Reageren

Ook bij Universal is het megasucces van de John Wick-franchise niet onopgemerkt gebleven. Fans van Better Call Saul gaan Bob Odenkirk namelijk van een hele andere kant zien. De Netflix-ster gaat Keanu Reeves achterna in Nobody. Mét de makers van John Wick.

Bob Odenkirk speelts Hutch Mansell, een onderschatte en over het hoofd geziene vader en echtgenoot, die de vernedering van het leven op de kin neemt en nooit terugbijt. Een nobody . Wanneer twee dieven op een avond in zijn huis in een rustige buitenwijk inbreken, weigert Hutch zichzelf of zijn gezin te verdedigen, in de hoop ernstig geweld te voorkomen. Zijn tienerzoon Blake is teleurgesteld in hem en zijn vrouw, Becca, lijkt alleen maar verder van te komen te staan.

Bob Odenkirk als gepensioneerde huurmoordenaar

De nasleep van het incident maakt iets wakker in Hutch. Zijn lang onderdrukte woede brengt hem op een meedogenloos pad dat duistere geheimen en dodelijke vaardigheden aan het licht brengt. De rustige huisvader is namelijk een gepensioneerde huurmoordenaar.

In een spervuur ​​van vuisten, geweervuur ​​en gierende banden moet Hutch zijn gezin redden – en ervoor zorgen dat hij nooit meer als nobody zal worden onderschat.

Team achter John Wick

De regie van Nobody is in handen van Ilya Naishuller, die je kunt kennen van de unieke first person-film Hardcore Henry. Overigens is het niet zo gek dat deze actiefilm zo aan John Wick doet denken, want het script is geschreven door Derek Kolstad en de film wordt geproduceerd door David Leitch. Respectievelijk de bedenker en regisseur van die franchise.

Naast Bob Odenkirk bestaat de cast onder andere uit Connie Nielsen (Wonder Woman), Gage Munroe (The Shack) en de Russische acteur Aleksey Serebryakov (McMafia). Nobody staat op de bioscoopagenda voor 26 februari 2021. Check hieronder de eerste volledige trailer.

Ach, de film lijkt enorm op John Wick, maar is dat erg? Zolang Nobody goed uitpakt hoor je ons niet klagen. Maar laten we hopen dat Bob Odenkirk niet hetzelfde lucratieve doch allesbehalve inspirerende carriérepad als Bruce Willis en Liam Neeson kiest: oftewel, hersenloze, goedkope wraakfilms die vaak dikke onvoldoendes scoren op IMDb. Maar goed, daar zit een flinterdunne scheidslijn tussen.

Deze film bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5