Eindelijk! ‘S werelds eerste opvouwbare XXL TV van 5 meter. Reageren

De meest verkochte TV maat van dit moment is 50" , oftewel 140CM. Voor sommige mensen kan het echter niet groot genoeg zijn en is 65 inch / 165CM toch het minste wat in hun woonkamer moet staan.

Het Amerikaanse C-SEED doet daar nu een flink schepje bovenop en komt met een lijn van waterbestendige opvouwbare MicroLED TV’s van 2,5 tot 5 meter doorsnede!

Eenmaal volledig uitgeklapt in al zijn glorie, kan de N1 tot 180 graden draaien om ervoor te zorgen dat je altijd de beste kijkhoek en scherm-orientiatie hebt.

MicroLED-schermen bieden nog zuivere zwartprestaties dan een OLED-tv, maar met ‘netvliesverschroeiende’ helderheid en een uitstekende kleurnauwkeurigheid. MicroLED heeft echter twee nadelen. De eerste is dat de meeste MicroLED-tv’s zijn gemaakt van meerdere panelen, waardoor de mogelijkheid bestaat dat u de kleine naden kunt zien waar aangrenzende panelen samenkomen.

C Seed zegt dat het dit probleem heeft opgelost door er niet alleen voor te zorgen dat de panelen zijn gebouwd met randen van minder dan een millimeter, maar ook door op intelligente wijze de helderheid van pixels aan weerszijden van een rand aan te passen, zodat eventuele resterende zichtbare naden worden gemaskeerd.

Het tweede nadeel is de grootte van de pixels. MicroLED-pixels zijn aanzienlijk groter dan die van OLED- of conventionele LED-tv-panelen. Daarom hebben zelfs de grootste van de C Seed N1-tv’s slechts een resolutie van 4K, niet 8K. Bij kleinere schermformaten, zoals 42-65 inch, is de 4K-resolutie voldoende en zal het een zeer scherp beeld creëren wanneer het vanaf een normale afstand wordt bekeken.

Maar hoe groter het scherm, hoe groter de pixels worden als je niet ook de resolutie verhoogt. Als je te dicht bij de 165-inch N1 zit, zie je mogelijk de stippen waaruit het beeld bestaat – niet precies wat je verwacht als je dit soort geld uitgeeft. – de goedkoopste uit de serie begint bij €190.000,-

Afgezien van resolutieproblemen is het wel genieten zodra deze hypermoderne TV in- en uitvouwt in een gemotoriseerd techno-ballet (dit duurt slechts 40 seconden).

Verder wordt de N1 geleverd met een ingebouwde 9.2-kanaals A/V-ontvanger en een paar luidsprekers van 100 watt, dus je wordt gelukkig wel getrakteerd op audio die bijna net zo goed klinkt als deze TV eruitziet.

Je krijgt ook vijf HDMI-ingangen, welke je ook nodig zult hebben, want ondanks dat hij evenveel kost als een high-end Ferrari, lijkt de N1 geen enkele vorm van smart TV-software aan boord te hebben, zoals Google TV of Roku TV, dus je zult een streamingapparaat aan moeten sluiten als je Netflix wilt bingen op je enorme, 4K MicroLED-tv.

Heb je even geen €190.000 op zak voor deze XXL TV van 5 meter?

Geen zorgen! Bij TV Outlet heb je nu al een nieuwe TV vanaf slechts €8 per maand! 

Waar wacht je nog op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *