Vaarwel HBO Max, lang leve Max?! Reageren

HBO Max kondigde recent zijn nieuwe naam aan, samen met een groot aantal geplande nieuwe titels voorafgaand aan de aanstaande rebranding van de dienst.

HBO Max zal binnenkort opnieuw lanceren als simpelweg…Max!

De rebranding-service biedt een combinatie van content van Discovery+ en HBO Max en zal naar verluidt ergens in mei of juni debuteren. Er wordt ook gemeld dat de service gelaagde opties beschikbaar heeft voor abonnees, met daarbij o.a. een optie van €7,99 per maand voor de (huidige) contant van HBO Max.

Hoewel de vernieuwde streamingdienst HBO Max-titels zoals House of the Dragon en The Last of Us zal blijven aanbieden, zal het ook Discovery-series introduceren, waaronder o.a. Property Brothers & Dr. Pimple Popper, voor fans van “Reality Docus".

HBO naar de max brengen

In januari van dit jaar kondigden Warner Bros, Discovery en Amazon een samenwerking aan die HBO-content beschikbaar zou maken via Prime Video als onderdeel van de “Warner Pass". De service was naar verluidt gepland om in Frankrijk te worden getest en kwam met feestelijke gratis toegang tot HBO's The Last of Us voor Prime Video-abonnees zonder extra kosten. Kort daarna sloot Warner Bros. Discovery zich aan bij TBS en TNT om respectievelijk bewerkte afleveringen van de door fans geliefde series Silicon Valley en True Blood uit te zenden op de laatstgenoemde netwerken.

De huidige prijzen voor HBO Max worden, in ieder geval in de Verenigde Staten, gehanteerd. Welke prijzen Nederland hanteert, wanneer de nieuwe dienst in 2024 gelanceerd wordt, is nog niet bekend.

Levenslange HBO Max korting? Deze actie zit waarschijnlijk aan zijn “Max"

Toen de streamingdienst naar Nederland kwam, kregen alle abonnees (in een bepaalde periode) voor de rest van hun leven 50% korting op een abonnement.

De kans dat jij binnenkort gedag kunt zeggen tegen je 50% korting is best wel groot. Gezien daar officieel nog niets over bevestigd is moet je dit wel met een korrel (of twee) zout nemen.

Gelukkig scoor je bij TV Outlet wel altijd minstens 20% korting op de adviesprijs!

Waar wacht je nog op? Je hebt nu al een nieuwe Smart TV vanaf slechts €8 per jaar…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5