Fans van ‘Friends’ kunnen eindelijk opgelucht ademhalen Reageren

De reünie van Friends moest noodgedwongen worden uitgesteld naar een latere datum vanwege het Coronavirus. Nu kunnen fans echter opgelucht ademhalen.

Het lijkt er naar uit te zien dat er eindelijk bekend is gemaakt wanneer we de langverwachte reünie van Friends mogen verwachten. Acteur Matthew Perry heeft namelijk via Twitter bekend gemaakt dat de reünie in maart van volgend jaar zal verschijnen. In Friends vertolkt Perry de rol van Chandler.

Coronavirus
Fans van de serie Friends hebben ongelofelijk lang moeten wachten op een reünie… en toen kwam het Coronavirus ook nog even roet in het eten gooien. Eigenlijk zou de cast al eind mei te zien moeten zijn geweest in de reünie voor de lancering van de nieuwe streamingdienst HBO Max. Toen moesten de opnames dus echter worden opgeschort en ook in augustus gebeurde hetzelfde. Nu is er dus toch eindelijk licht aan het einde van de tunnel.

Bekijk hier de grappigste momenten van Friends!

Iets minder dan één jaar na datum zal het dan dus eindelijk toch zover zijn. In maart kunnen fans eindelijk de reünie van Friends bekijken. Op welke dag dat precies het geval zal zijn… dat weten we dan weer nog niet.

Deze serie bekijk je uiteraard het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5