Zo omzeil je de ‘boete’ voor het delen van je Netflix-account Reageren

We schreven er al vaker over, mensen die anderen laten meeliften op hun Netflix-account krijgen vanaf 2023 een ‘boete’. Dit raakt behoorlijk veel gebruikers, 42 procent om precies te zijn.

Er zijn echter ‘oplossingen’ waardoor jij nog steeds kunt kijken op bijvoorbeeld het account van je ouders, ex of beste vriend(in).

Vanaf volgend jaar moet je namelijk elke keer een verificatiecode invoeren als je films of series probeert te kijken op het account waarop je meelift. Niet zo handig…

Alternatieve oplossingen
Je kunt er natuurlijk voor kiezen om netjes zelf een abonnement af te sluiten of extra geld te betalen om te mogen blijven meeliften, maar er zijn ook alternatieve ‘manieren’. Een daarvan is niets doen, al bestaat de kans dat je dan beboet wordt. Die boete is overigens een extra maandbedrag omdat je dus als extra persoon meelift. Maar er is ook een gratis loophole!

Netflix heeft namelijk aangegeven dat het mobiel kijken niet wordt aangepakt. Dat betekent dat je op je mobiel of iPad kan inloggen op het account van een ander. En dan is het simpel: koop een Chromecast en connect je mobiele apparaat naar je tv.

Op die manier kun je rustig op een andere tv op een ander adres Netflix blijven kijken, vet handig!

Maar let op: dit werkt alleen met de Chromecast Full HD, Chromecasts met Google TV hebben namelijk een eigen Netflix app waardoor het trucje niet meer werkt.

Wil je graag Netflix blijven delen? Bestel dan snel je eigen Chromecast!

Betaal je netjes voor je eigen Netflix of kijk je liever HBO, NLziet, Ziggo Go of een andere streaming app?

Scoor dan vandaag nog een nieuwe Smart TV vanaf slechts €8 per maand!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *