3 WK-gadgets die je WK ervaring een boost geven! Reageren

De echte WK-koorts komt een stuk langzamer op gang, zoals eigenlijk alles in de herfst/winter….
Het voordeel van een WK is dat je een excuus hebt om dingen aan te schaffen die je wellicht niet nodig hebt maar gewoon wil hebben.
De volgende 3 'gadget's zijn daar de ultieme voorbeelden van.

 

WK-gadget on a budget: de Mini-beamer

Verwacht niet dat je voor slechts 179 euro een beamer in huis haalt die superfel is (hij heeft 200 ANSI lumen Lumen). Maar hij heeft wel standaard HD (720P) aan boord en hij projecteert een beeld tot wel 65 inch/ 165CM. Hier kun jedus prima een wedstrijd op kijken zonder dat het een vermogen kost!
En het mooie is: hij is superklein, dus je kan hem makkelijk overal mee naartoe nemen.

Ga vol voor 4K tijdens het WK!

Vooropgesteld: de wedstrijden zijn in Full HD te kijken en helaas niet in 4K, maar dat mag de pret niet drukken: het is toch een puik excuus om te investeren in een nieuwe tv, zeker eentje die de wedstrijden toch up-scaled naar 4K! In het verleden was je al snel meer dan 1000 euro kwijt voor een 'standaard' 4K-televisie, maar dat is allang niet meer het geval.

Neem bijvoorbeeld deze TCL 4K DLED Smart XXL TV. Hij heeft een 4K UHD beeldscherm van maar liefst 65 inch (165 cm) dat beschikt over HDR & Android 11 zodat je gebruik kunt maken van alle denkbare apps. En het mooie is: hij kost slechts €575 of slechts €27 per maand!

Wist je trouwens dat TCL de derde TV fabrikant ter wereld is? Lees snel ons blog hierover. (klik)

Laat de wedstrijden door je huis knallen!

Een goede televisie is sowieso wel mooi meegenomen voor de beleving van een wedstrijd. Maar laten we zeker ook het geluid niet vergeten. Vaak laten speakers op tv’s (zelfs de duurdere) namelijk behoorlijk te wensen over. Deze zeer betaalbare soundbar biedt DE uitkomst!

Deze allernieuwste Samsung Dolby Atmos Soundbar uit de 2022 serie kost nu maar €164,95. Dankzij de adaptive sound & 300W output heb je bij elke song, wedstrijd, film of serie het beste geluid.

Benieuwd welke geweldige WK-waardige TV's & gadgets we nog meer hebben? Check snel onze gehele assortiment!

Je hebt nu al een nieuwe TV of Soundbar vanaf slechts €8 per maand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5