Het is bijna zo ver! De Lord of the Rings serie komt eraan. Reageren

Volgende week komt de langverwachte reeks The Lord of the Rings: The Rings of Power uit op Amazon Prime Video. De laatste maanden was er al heel wat te doen rond de serie en vorige maand dropte de streamingdienst een eerste korte teaser. Maar deze keer is er dus een volledige officiële trailer. De serie zal zich duizenden jaren voor het originele verhaal afspelen.

Op 2 september begint er een volledig nieuw Lord of the Rings-tijdperk. Op die dag verschijnt de serie The Rings of Power op Prime Video en dat is de start van een verhaal van vijf seizoenen. Het nieuwe verhaal is een soort prequel op de bestaande films en speelt zich duizenden jaren eerder af tijdens de Second Age op Midden-Aarde. In de laatste trailer is alvast te zien hoe Galadriel (Morfydd Clark) op zoek gaat naar haar lot en identiteit.

The Rings of Power

De komst van de reeks The Lord of the Rings: The Rings of Power is ondertussen al drie jaar bekend, maar nu komt ook de releasedatum eindelijk dichtbij. Vanaf 2 september kan je op Prime Video terecht voor het eerste seizoen van de prequelreeks. Dat Amazon in een succes gelooft, is een understatement, want de streamingdienst heeft alvast vier seizoenen bijbesteld.

In de nieuwe prequelreeks zien we het verhaal vooral door de ogen van een jonge Galadriel (Morfydd Clark) die Midden-Aarde wil beschermen tegen het opkomende kwaad. The Rings of Power volgt die kwaadaardige schaduw van de donkerste diepten van de Misty Mountains tot de bossen van de elfenhoofdstad Lindon.

QNED is beter dan OLED!
Psst.. TV liefhebber...ken je LG QNED Mini LED al?
QNED is de opvolger van de traditionele LCD televisie.

 

Nieuwe beelden

The Lord of the Rings: The Rings of Power verschijnt volgende week vrijdag op Amazon Prime Video, maar om de fans nog harder te doen uitkijken, deelde de streamingdienst nog een laatste trailer. Net als in de eerste trailer is vooral te zien hoe verschillende groepen mensen op Midden-Aarde proberen om te gaan met de chaos van het kwaad en de nieuwe onderlinge rangorde.

In een interview met Variety vertelden de makers J.D. Payne en Patrick McKay dat ze in The Rings of Power op zoek willen gaan naar een balans tussen alle verhalen van de franchise. “Het brengt alle grote gebeurtenissen op Midden-Aarde tot één geheel”, klonk het. “Tot nu toe zag het publiek alleen het verhaal over één bepaalde ring, maar er zijn er veel meer. En we kijken ernaar uit om dat verhaal met iedereen te delen.”

Bekijk de laatste trailer van The Rings of Power hier:

 

The Rings of Power en alle andere geweldige films & series bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

 

Tijdens onze Summer Sale profiteer je van kortingen tot wel 50% op de adviesprijs. 

Zo heb je al een nieuwe TV vanaf slechts €8,- per maand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5