Wil je geen reclame op Disney+? Dan ga je meer betalen! Reageren

Waar wij eerder al schreven over de introductie van een goedkoper Netflix abonnement incl. reclame (dit nieuwsbericht vind je hier), komt nu ook Disney+ met reclame.

Disney gaat je echter geen korting geven, zij pakken het net even anders aan.

In de toekomst zal er extra betaald moet worden om content op Disney+ zonder reclame te kunnen bekijken…

In december krijgt Disney+ in de VS een nieuwe abonnementsvorm waarbij je tijdens en tussen de films & series door reclame te zien krijgt. Wie denkt voor dit nieuwe abonnement minder te hoeven te betalen, komt bedrogen uit. Gelijktijdig wordt namelijk een prijsverhoging voor het huidige reclamevrije abonnement doorgevoerd.

QNED is beter dan OLED!
Psst.. TV liefhebber...ken je LG QNED Mini LED al?
QNED is de opvolger van de traditionele LCD televisie.

Nieuwe prijzen
In Amerika kost het huidige reclamevrije abonnement 7,99 dollar. Alle abonnees gaan vanaf 8 december 11,99 dollar per maand betalen. Een forse prijsverhoging van 4 dollar dus. Het nieuwe abonnement met reclame wordt in Amerika geïntroduceerd met een prijs van 7,99 dollar.

Met andere woorden: je moet extra gaan betalen om zonder reclameonderbrekingen te kunnen kijken. Wie dat niet wil, moet voor hetzelfde geld een reeks reclames tussen alle films en series door, voor lief nemen.

The Walt Disney Company lijdt momenteel miljarden dollars per jaar verlies op de online activiteiten, waarvan streamingdienst Disney+ het belangrijkste onderdeel is. In Amerika biedt Disney ook Hulu en ESPN+ als online dienst aan. Ook de prijzen van deze abonnementen gaan fors omhoog.

Nederland & België
De prijsverhoging is vooralsnog alleen voor de Amerikaanse markt aangekondigd. Het lijkt echter een kwestie van tijd voordat het nieuwe abonnement inclusief reclame met de bijbehorende prijsverhoging voor het reclamevrije abonnement ook wordt doorgevoerd in Europa.

Als dezelfde prijsstelling wordt aangehouden als in Amerika gaat het nieuwe abonnement inclusief reclame €8,99 kosten. De prijs van het (huidige) reclamevrije abonnement gaat dan van €8,99 naar €12,99 per maand.

Geniet de komende maanden dus nog maar even van je “goedkope" en reclame vrije Disney+ abonnement…

Weet je wie de prijzen nooit verhoogt? Wij van TV Outlet!

Tijdens onze Summer Sale profiteer je van kortingen tot wel 50% op de adviesprijs. Zo heb je al een nieuwe TV vanaf slechts €8,- per maand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5