Is een TV van 7,4 meter te groot? Reageren

Als je het ons vraagt kan een TV niet groot genoeg zijn!

Twee jaar geleden werd er al een vergelijkbaar innovatieve televisie van Samsung gepresenteerd, die ook The Wall heet. Dit was een micro-LEDscherm van 150 inch. Dat is in diagonaal 3,81 meter.

Nu komt er met deze update een nóg groter micro-LEDscherm van maar liefst 292 inch, oftewel 7,4 meter...

Deze gigantische televisie is gepresenteerd op de techbeurs CES 2020. Hiermee heeft Samsung de grootste televisie ooit gepresenteerd. Dit is dus voorlopig nog niet voor de gewone consument beschikbaar, want het past gewoon niet. Maar het is wel erg indrukwekkend.

Gigantisch én haarscherp

Het 292 inch grote scherm van The Wall bevat micro-LED technologie. Het mooie van micro-LED is dat de pixels in het scherm zelf licht geven en individueel aan- en uitgeschakeld kunnen worden. Onderdelen van het scherm kunnen dus écht zwart worden. Hierdoor heb je ook met zo’n grote muur vol televisie haarscherp beeld. Misschien heb je OLED wel eens voorbij horen komen. Dat is een zelfde techniek, maar dat brandt sneller in. Hierdoor vervaagt het beeld en dat wil je natuurlijk niet. Micro-LED kan 100.000 uur aan televisie laten zien, wat gelijk staat aan zo’n elf jaar non-stop beeld.

Je hebt een (echte) thuisbioscoop met deze televisie

Dat 292 inch groot is, kun je vast geloven. Maar hoe groot dit eigenlijk echt is, is niet te bevatten tot je ervoor staat. Grote kans dat hij niet eens op je muur in de huiskamer past. Dit is dan ook wel echt een product in de prijscategorie waar de gemiddelde consument bij lange na niet bij komt.

De kosten lopen in de tienduizenden euro’s, maar mensen met zoveel geld hebben vast ook een droomhuis dat groot genoeg is…

Gelukkig hebben we bij TV Outlet een MEGA TV die WEL betaalbaar is! Een TV van meer dan 2 meter voor slechts €1799!

Of ga je toch voor een van de nieuwste Samsung Crystal 4K TV’s?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *