September wordt een topmaand op Netflix: 23 nieuwe films en series Reageren

September is een belangrijke maand voor Netflix-kijkers. De herfst begint in te zetten, veel regenachtige dagen. Wat is er nieuw? 23 films series om naar uit te kijken.

Na jaren heeft Netflix het licht gezien. Via een 5 minuten durende trailer op YouTube deelt de streamingdienst tegenwoordig welke films en series eraan zitten te komen.

Nieuwe films en series op Netflix in september

In de trailer zie je de volgende films en series voorbij komen:

Drama: Ratched, Enola Holmes, Away, I’m Thinking of Ending Things, The Devil All the Time, Young Wallander, True Grit, Ghost, Manchester By The Sea, Jane The Virgin (seizoen 5).

Actie: Godzilla, Scott Pilgrim vs. the World, Mission Impossible: Rogue Nation, Jack Ryan: Shadow Recruit, Charlies Angels.

Thriller: Noctural Animals, Secret Window, Sinister.

Familie: Jule And The Phantoms, Jurassic World: Kamp Krijtastisch, The Boss Baby: Grijp die Baby, The Spongebob Movie: Sponge Out Of Water, Sing.

Dat zijn inderdaad heel wat nieuwe films en series in september, waaronder een aantal gloednieuwe Netflix Originals. Mocht je door de bomen het bos niet meer zien. Wij beginnen met de onderste drie.

1. Ratched – serie

Het meest kijken we uit naar Ratched, een nieuwe Netflix-serie die is gebaseerd op de roman One Flew Over the Cuckoo’s Nest uit 1962 van Ken Kesey. Briljant verhaal over een psychiatrische afdeling in een lokaal ziekenhuis. De film met Jack Nicholson uit 1975 is een absolute klassieker. De serie, waarbij in tegenstelling tot de film de hoofdzuster centraal staat, heeft alles in zich om dat ook te worden. Vanaf 18 september te zien.

2. The Devil All the Time – film

The Devil All the Time is een psychologische thriller, gebaseerd op de gelijknamige roman van Donald Ray Pollock. De film is geregisseerd door Antonio Campos en geproduceerd door Jake Gyllenhaal en Randall Poster. De cast bestaat uit sterren als Tom Holland en Robert Pattinson, maar ook uit Indie-talenten als Riley Keough. Het verhaal gaat over een gekwelde oorlogsveteraan die zijn vrouw niet kan redden van een langzame dood door kanker, ongeacht hoeveel offerbloed hij in zijn ‘gebedslogboek’ giet. Vanaf 16 september te zien op Netflix

3. Enola Holmes

Dan Enola Holmes, een unieke detective over het gelijknamige jongere zusje van Sherlock Holmes. Enola wordt gespeeld door Stranger Things-ster Millie Bobby Brown. De rest van de cast bestaat uit onder anderen Henry Cavill, Sam Claflin en Helena Bonham Carter. Vanaf 23 september te zien.

Deze en alle andere geweldige Netflix toppers bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe TV van TV Outlet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5