Is jouw TV nog plat? Volgens Samsung moet hij rond zijn!

Samsung komt weer eens met iets nieuws: een 55-inch flexibel scherm, de 'Odyssey Ark' .
Volgens Samsung is 'rond' het nieuwe plat…

Wie fan is van de nieuwste innovaties op het gebied van televisies moet even goed opletten.
De nieuwe Samsung Odyssey Ark wordt namelijk ook wel de tv 'van de toekomst' genoemd.

Het apparaat is een next-gen gamingmonitor met een 16:9-scherm, dat zowel horizontaal als verticaal kan worden gebruikt. Er is nog nooit eerder een monitor geweest die zo vet gebogen is.

Je hebt ook een ‘multi-view’ functie waarmee je films kunt kijken en games kunt spelen op aanpasbare schermgrootte. Samsung noemt de monitor ‘flexibel’.

Het is nog onduidelijk of het scherm ook écht flexibel is ,of dat het gaat om het paneel. Het is de perfecte televisie om games op te spelen, maar je kunt er uiteraard ook gewoon je favoriete tv-programma’s op kijken!

Perfect voor het spelen van games

Deze futuristische tv van Samsung beschikt over een aantal handige game-functies. Je kunt de hem namelijk verticaal verstellen zodat je een ‘cockpit-achtige’ game ervaring krijgt. Zowel in landschap- als portret-modus.

De monitor wordt afgeleverd met een draadloze controller met een speciaal wiel voor het aanpassen van de helderheid.

Als de monitor in de verticale stand is geplaatst krijg je een aantal multiview-opties, waardoor het mogelijk is om diverse schermen gestapeld weer te geven.

Zo moet het mogelijk worden om bijvoorbeeld gelijktijdig te gamen en te videobellen. Verder komt de monitor met een draadloze draaiknop om de verlichting en de interface aan te passen.

Hij zal naar verwachting in de tweede helft van 2022 verschijnen. Het is nu nog even wachten op meer informatie over bijvoorbeeld de prijs en meerdere specificaties van de Samsung Oddyssey Ark.
Wij hebben een vermoeden dat hij niet heel goedkoop gaat worden, reken maar op een paar duizend euro

Toch liever een plat & betaalbaar scherm? Wij hebben ze!

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5