BMW presenteert ‘gigantisch’ 8K TV scherm voor in de auto Reageren

BMW tilt de entertainmentervaring op de weg naar een hoger niveau met zijn nieuwe BMW Theatre Screen. Het display, onthuld op CES, zou een toekomstige optie kunnen zijn voor de BMW 7-serie vanwege hun ontwerpovereenkomsten. Het is mogelijk ook beschikbaar voor sommige XM crossover-modellen.

Het BMW Theater Screen is een 31,3-inch 8K-scherm met 5G-connectiviteit en een 32:9-beeldverhouding.

Dat klinkt niet groot vergeleken met de ‘standaard’ 65 inch woonkamer TV van tegenwoordig, maar voor in een auto is dit meer dan groot genoeg! Het scherm gebruikt Amazon Fire TV waardoor je gebruik kunt maken van alle denkbare smart functies.

“Het BMW Theatre Screen is ons idee van luxe in-car-entertainment van de toekomst. Het brengt de ultieme digitale ervaring naar de achterbank van uw auto en verandert het in een echte bioscoop op wielen”, zegt Adrian van Hooydonk (Senior Vice President BMW Group Design).

Ook aan het geluid is gedacht…

Het scherm is gekoppeld aan een 1.500 watt Bowers & Wilkins 4D-luidsprekersysteem met 30 surround sound-luidsprekers. Er zijn ook luidsprekers in de stoelen geïnstalleerd om gebruikers de audio te laten voelen. Het systeem bevat ook technologie om het geluid van de bestuurder af te leiden om afleiding te voorkomen. Surround sound beschrijft zo’n allesomvattende audio-oplossing misschien niet adequaat.

Er is ook een HDMI-poort om verschillende apparaten, zoals gameconsoles of laptops, aan te sluiten. Gedetailleerde specificaties zoals verversingsfrequenties of VRR zijn niet beschikbaar, maar degenen die het geluk hadden om het persoonlijk te zien, zeiden dat het beeld”haarscherp”was. 

Het scherm wordt achter de voorstoelen geïnstalleerd, kan vanaf het dak omlaag en kan met bedieningselementen worden gekanteld om die perfecte kijkhoek te krijgen. De deurpanelen zijn voorzien van volumeregelaars. Gebruikers kunnen zelfs de zonwering aanpassen om het kijken verder te optimaliseren.

Heb je geen BMW of kijk je liever gewoon lekker thuis TV?

Dan doe je dat natuurlijk het beste op je nieuwe Smart TV van TV Outlet! Profiteer direct van kortingen tot 50%…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5