Je TV is al jaren slim, waarom je wasmachine niet? LG helpt je op weg. Reageren

Ontdek hoe de slimme AI van LG ervoor zorgt dat je nooit meer hoeft te gokken als je de was doet!

Niemand houdt van de was doen. Hoe meer je wast, hoe meer was er lijkt bij te komen! Gelukkig heeft LG een nieuwe slimme wasmachine ontwikkelt die de was doen een fluitje van een cent maakt.


Slim
De LG AI DD-wasmachine is zo slim dat het apparaat de instellingen voor je kiest. Je hoeft alleen maar je kleren in de wasmachine te plaatsen en te ontspannen. Het apparaat selecteert automatisch het beste programma op basis van het gewicht en het type stof. Het apparaat levert elke keer het perfecte resultaat dankzij de analyse van 20.000 verschillende waspatronen.

Je krijgt een intelligente reiniging die zacht is voor de stoffen die dit het meest nodig hebben. Hierdoor krijg je zachtere kleding die langer meegaat. Tests hebben zelfs aangetoond dat deze wasmachine de schade aan stoffen in vergelijking met een traditioneel model met 18% kan verminderen*. Hierdoor krijgt je meest geliefde kleding een langere levensduur.Krachtig
De LG AI DD-wasmachine heeft een bewonderenswaardig direct aandrijfsysteem. Een riem is overbodig omdat de motor rechtstreeks op de trommel is aangesloten. Dit maakt het apparaat superkrachtig en toch fluisterstil.

Snel
Je kunt in 39 minuten een complete was van begin tot eind draaien. Dit is 34% sneller dan de standaard TurboWash-optie** en net lang genoeg om een aflevering van je favoriete programma te bekijken. Dankzij de sproeiers in vier richtingen zijn je kleren in een mum van tijd weer helemaal schoon.

Ultraschoon
De LG AI DD-wasmachine geeft je kleding een professioneel gereinigde uitstraling. De Steam Refresh-functie elimineert 99,9% van de allergenen*** zoals huisstofmijten. Dit gaat ook kreuken tegen, zodat het lijkt alsof je kleren net van de stomerij komen.

Gemak voor het komende decennium
Controleer je was overal waar je bent dankzij de ThinQ-app op je telefoon. Je LG AI DD-wasmachine is ook compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant.

Bovendien kun je gerust zijn dankzij de garantie van 10 jaar. Je zult nog jaren plezier van de allerbeste wasmachine hebben. Dat is echt wonen met smarthome-technologie.

Met de krachtige en praktische LG AI DD-wasmachine wordt de was doen misschien wel je favoriete klus!

NU extra voordelig bij TV Outlet…

  • LG XXL Smart Was-droogcombinatie F4DR6010A0W 9KG / 6KG 1400 RPM
    LG XXL Smart Was-droogcombinatie F4DR6010A0W 9KG / 6KG 1400 RPM
    Product in de uitverkoop
    759,00 799,00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *