Kijktips: deze series kun je nu streamen Reageren

Videodiensten als Netflix, Disney+ en Videoland draaien momenteel overuren.

Hier tien tips voor series waarmee je de thuis-quarantaine doorkomt!

Formula 1: Drive to Survive S2 (Netflix)

Een ultiem kijkje achter de schermen bij de Formule 1. Tijdens het F1-seizoen van 2019 volgde Netflix alle teams, inclusief Ferrari en Mercedes die in het eerste seizoen ontbraken. Je ziet alles wat je normaal niet ziet: de voorbereidingen, de spanning in de pit, de soms knallende ruzies achter de schermen. Echt zo’n serie die zelfs leuk is voor wie niks met autoracen heeft.

I Am Not Okay With This S1 (Netflix)

Een modern coming-of-age-verhaal, gebaseerd op de gelijknamige comic. De hoofdpersoon ontdekt dat ze telekinetische krachten heeft, net als ze in een vervelende periode zit. Ze moet haar krachten ontdekken terwijl ze ook zichzelf ontdekt. I Am Not Okay With This combineert drama met comedy.

Star Wars: The Clone Wars S7 (Disney+)

Animatieserie The Clone Wars vertelt het verhaal tussen Star Wars-delen twee en drie. Eigenlijk eindigde de serie al in 2014, nu krijgen fans alsnog een zevende seizoen. Toch weer even op pad met Anakin Skywalker en Obi-Wan Kenobi, met een blik op veldslagen waar we eerder alleen maar van hoorden, zoals de Siege of Mandalore.

Better Call Saul S5 (Netflix)

Een serie die zich afspeelt in de jaren voor hitserie Breaking Bad. Draait om hoe advocaat Saul Goodman de man is geworden die we kennen uit Breaking Bad. Spannend, geestig en prachtig gefilmd. Er staan inmiddels vijf seizoenen op Netflix.

Castlevania S3 (Netflix)

De eerste twee seizoenen van deze hyper-gewelddadige serie draaiden om de strijd van de mensheid tegen Dracula. Bijzonder stijlvol, met fraaie, bloederige gevechten en heerlijk bijdehante personages. In het derde seizoen nemen demonen-jager Trevor Belmont, heks Sypha Belnades en half-vampier Alucard het op tegen een nieuwe vijand.

Mythic Quest: Raven’s Banquet (Apple TV+)

Een comedyserie van de makers van It’s Always Sunny in Philadelphia. Draait om een gamestudio en de World of Warcraft-achtige game die zij maken, Mythic Quest. Zeker voor gamers ontzettend herkenbaar maar juist ook voor de niet-gamer een hilarisch inkijkje in de vreemde wereld van games. Voorbeeld: afleveringen lang probeert het hele bedrijf een verwende YouTube-gamer tevreden te houden. Een serie vol achterlijke personages waar je van gaat houden.

Altered Carbon S2 (Netflix)

Een actievolle sciencefictionserie die het ingewikkelde verhaal niet schuwt. Draait om de huurmoordenaar Takeshi Kovacs, die leeft in een toekomst waarin de mens zijn bewustzijn op een soort schijfje heeft opgeslagen. In wezen is iedereen onsterfelijk, maar eigenlijk vooral de mensen die een nieuwe ‘sleeve’ kunnen betalen, een nieuw lichaam. Dat principe zet alles op zijn kop: doodgaan werkt anders in Altered Carbon en Kovacs wordt in dit seizoen ook door een hele andere acteur gespeeld: hij heeft immers een nieuwe sleeve.

Westworld S3 (HBO-Ziggo)

Heeft een robot een ziel? Dat was de eerste twee seizoenen de rode draad in Westworld, en die draad wordt nu weer opgepakt. Voor het eerst zijn de robots nu buiten het park, en moeten Dolores, Maeve en Bernard uitzoeken wat het betekent om een mens te zijn.

The Letter For The King (Netflix)

Menig Nederlander heeft op school voor zijn boekverslag ‘De brief voor de koning’ van Tonke Dragt gelezen. Netflix heeft nu een miljoenenbudget tegen de verfilming gegooid, en dat belooft taferelen van Game of Thrones-formaat. Het verhaal blijft hetzelfde: de jonge schildknaap Tiuri wil ridder worden en moet een brief aan de koning brengen, aan de andere kant van de grote bergen.

Mocro Maffia S2 (Videoland)

Deze bloedspannende serie vertelt het op waarheid gebaseerde verhaal van de gewetenloze Mocro Maffia die de Nederlandse onderwereld beheerst. De bende-oorlog die in het eerste seizoen is begonnen gaat in het tweede seizoen weer vol verder.  

Bron: Bright.nl

En hoe ga je deze top series streamen? Op je nieuwe Smart TV van TV Outlet natuurlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5