Kogel door de kerk: James Bond-film No Time To Die opnieuw uitgesteld Reageren

Het was te verwachten, het zat er aan te komen, maar nu is het ook officieel: No Time To Die, de laatste James Bond-film met Daniel Craig, is opnieuw uitgesteld.

Tenet was de eerste grote blockbuster die sinds het begin van deze pandemie weer in de bioscopen werd uitgebracht. Heel Hollywood keek reikhalzend uit naar de eerste resultaten.

Slecht nieuws voor James Bond

Hoe de nieuwe topfilm van Christopher Nolan het zou gaan doen zegt immers veel over de slagingskans van andere peperdure blockbusters.

Aanvankelijk leek Tenet te scoren, maar al snel begon Warner Bros. opvallend geheimzinnig te doen over de box office-cijfers. Vorige week kwam de aap uit de mouw: de actiefilm was keihard aan het floppen. Toen schreven we al dat die conclusie slecht nieuws was voor Bond-fans.

Waarom zou Universal zijn spionagefilm uitbrengen als een flop vrijwel verzekerd is? Dan liever wachten tot volgend jaar, zoals praktisch elke andere grote studio met zijn blockbusters doet op dit moment.

Op naar 2021

Dat is ook precies waarvoor Universal, MGM en de producenten achter No Time To Die hebben gekozen. De 007-film is uitgesteld van 20 november 2020 tot 2 april 2021. Vrijwel een volledig jaar later dan de oorspronkelijke releasedatum.

De nieuwe Bond, die naar verluidt al klaar staat om onthuld te worden, zal dus nog even geduld moeten hebben. Ondertussen wordt het pensioen van Daniel Craig als 007 nog even uitgesteld.

De voornaamste reden van dit slechte nieuws is volgens Universal dat de bioscopen in Los Angeles en New York City nog gesloten zijn. De belangrijkste markten binnen Amerika. Nu de film uitbrengen zou betekenen dat men bewust flinke zakken geld laat liggen.

Officieel statement

Check hieronder het officiële statement:

“MGM, Universal en Bond-producers Michael G Wilson en Barbara Broccoli, hebben vandaag aangekondigd dat de release van ‘No Time To Die’, de 25e film in de James Bond-serie, wordt uitgesteld tot 2 april zodat de film gezien kan worden door een wereldwijd bioscooppubliek,” aldus de filmmakers. “We begrijpen dat de vertraging teleurstellend zal zijn voor onze fans, maar we kijken er nu al naar uit om volgend jaar‘ No Time To Die ’te delen.”

Muziekvideo

Op naar volgend jaar dan maar! Check in de tussentijd hieronder de gloednieuwe muziekvideo voor de officiële themesong van de film, gezongen door Billie Eilish:

https://youtube.com/watch?v=BboMpayJomw%3Ffeature%3Doembed

Deze film bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5