Nieuw op Videoland: we selecteren de beste films en series Reageren

1. Death Wish (1 oktober)

De film ‘Death Wish’ volgt een goedaardige familieman, Paul Kersey genaamd, die als chirurg werkzaam is in Chicago. Hij krijgt slecht nieuws te verwerken als zijn vrouw en dochter slachtoffer worden van een brutale inbraak. Bekijk hier waar je Death Wish kunt streamen.Trailer Death WishBekijk deze trailer »

2. Legally Blonde (3 oktober)

De populaire Elle Woods heeft het helemaal voor elkaar: ze heeft een relatie met de leukste jongen op campus en wil niets liever dan Mrs.Warner Huntington III worden. Bekijk hier waar je Legally Blonde kunt streamen.Trailer Legally BlondeBekijk deze trailer »

3. London Has Fallen (5 oktober)

Wat begint als het meest beveiligde evenement op aarde, verandert in een zeer dodelijk complot om ‘s werelds meest machtige leiders te doden en elke bekende bezienswaardigheid in de Britse hoofdstad te vernietigen. Bekijk hier waar je London Has Fallen kunt streamen.Trailer London Has FallenBekijk deze trailer »

4. Lucy (7 oktober)

Studente Lucy raakt betrokken bij een gevaarlijke drugsdeal en komt onvrijwillig in contact met een nieuwe soort drugs. Nadien ontdekt Lucy dat ze in staat is om steeds meer van haar hersencapaciteit te gebruiken, waardoor ze onbeperkte mentale en fysieke krachten krijgt. Bekijk hier waar je Lucy kunt streamen.Trailer LucyBekijk deze trailer »

5. The Silence of the Lambs (11 oktober)

De jonge FBI-agente Clarice Starling wordt op de zaak van een vermoord meisje gezet en komt op het spoor van een seriemoordenaar. Ze zoekt hulp bij de dokter Hannibal Lecter, een briljante maar levensgevaarlijke psychopaat die opgesloten zit wegens kannibalisme. Bekijk hier waar je The Silence of the Lambs kunt streamen.Trailer The Silence of the LambsBekijk deze trailer »

6. Lieve Mama, S1 (15 oktober)

De verpleegkundige Helen is getrouwd met de succesvolle horecaondernemer Werner. De 18-jarige Ralf zich meesleuren in een crimineel plan om de woning van Helen en Werner te overvallen. Op de avond van de overval ontvouwt zich een horrorscenario. Op dat moment is de nachtmerrie voor Helen echter pas net begonnen. Bekijk hier waar je Lieve Mama kunt streamen.Eerste beelden: Nieuwe thriller Lieve Mama! vanaf 15 oktober op VideolandBekijk deze video »

7. The Sun is Also A Star (18 oktober)

Student en romanticus Daniel Bae en de in Jamaica geboren pragmaticus Natasha Kingsley ontmoeten elkaar op een prachtige dag in New York. Vonken schieten er onmiddellijk vanaf tussen deze twee vreemdelingen, die elkaar misschien nooit hadden ontmoet als het lot die dag niet had geholpen. Bekijk hier waar je The Sun is Also A Star kunt streamen.Trailer The Sun Is Also a StarBekijk deze trailer »

8. Killing Eve, S3 (26 oktober)

Deze films en series bekijk je uiteraard het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5