‘Lcd tv’s worden tijdelijk duurder door verkoop fabrieken’ Reageren

Het lijkt erop dat lcd led tv’s in de eerste helft van 2020 iets duurder worden. De reden hiervoor is dat twee grote tv-fabrikanten hun lcd-fabrieken willen verkopen.

Volgens berichten uit Zuid-Korea willen Samsung en LG een groot deel van hun lcd productfaciliteiten verkopen. Beide bedrijven hebben gezamenlijk bijna een derde van de totale lcd-markt in handen en een verkoop van de productiefaciliteiten zou een grote koerswijziging richting nieuwe technieken als quantum dot en oled betekenen.

Samsung zou een grote fabriek voor lcd-panelen reeds verkocht hebben aan het Chinese Efonlong en de focus nu verleggen naar quantum dot-schermen in formaten vanaf 65-inch. LG zou in gesprek zijn met een ander Chinees bedrijf om de Zuid-Koreaanse productiefaciliteit voor lcd-schermen te verkopen. LG zou zich echter willen focussen op de productie van oled-schermen.

Volgens diverse analisten uit Zuid-Korea kan de verkoop van deze fabrieken ertoe leiden dat de prijzen van lcd led tv’s in de eerste helft van 2020 wat hoger worden. Dit komt doordat er een tijdelijk tekort ontstaat aan lcd-schermen. Dit tekort zou pas in de tweede helft van 2020 aangevuld worden, wanneer nieuwe schermen uit China verschijnen.

Gelukkig kun je deze prijsstijgingen nu voor zijn door vandaag nog te profiteren van de Prijspakkers van TV outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5