Netflix zal niet meer werken op je oude smart tv Reageren

De Netflix-app wordt steeds uitgebreider en complexer en krijgt daarom steeds hogere systeemeisen. Hierdoor wordt het steeds moeilijker om de app op oudere hardware te laten draaien en daarom heeft Netflix ervoor gekozen de ondersteuning voor die apparaten vanaf 1 december 2019 te schrappen.

Sony bevestigt aan FlatpanelsHD dat het van invloed zal zijn op de TV-modellen van 2011, 2010 en 2009, evenals op veel Home Theater-, AV- en Blu-ray-spelers. Samsung zegt dat het zal invloed hebben op “sommige oudere Samsung smart TV’s”. Toshiba zegt dat de software op veel Blu-ray-spelers die in de VS en Canada zijn verkocht, zal treffen en ook een aantal spelers van Philips zal niet meer werken. Ook in 2008-2011 uitgebrachte Roku-spelers en oudere Vizio-tv’s zullen niet langer worden ondersteund.

Netflix laat weten al deze apparaten niet langer te ondersteunen vanwege technische beperkingen.

Het is niet de eerste keer dat apps op smart tv’s niet langer worden ondersteund. Enkele jaren geleden liet de NPO weten de ondersteuning van de app in te trekken van smart tv’s van voor 2014 en ook Skype heeft enkele jaren geleden oudere tv’s de rug toegekeerd.

De oplossing is natuurlijk simpel: met een nieuwe Smart TV van TV Outlet ben je helemaal klaar voor de toekomst! (En voor Netflix)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5