LG komt met TV van 2,5 meter die trillend surround sound produceert Reageren

LG heeft een nieuw 97-inch (246,3 CM) OLED EX TV-paneel aangekondigd dat trilt om 5.1-audio te produceren zonder de hulp van een ingebouwde (externe)luidspreker.

Het gigantische scherm is voorzien van LG's CSO (Cinematic Sound OLED). CSO gebruikt een dunne-film-exciter die op de achterkant van het paneel is aangebracht om het scherm te laten trillen, waardoor audio rechtstreeks vanuit de OLED wordt gegenereerd zonder dat er extra luidsprekers nodig zijn. LG Display beweert dat het 5.1-kanaalssysteem een ​​"filmisch niveau van surround geluid" zal bieden, wat een gewaagde claim is, aangezien al het geluid uit de tv zal komen in plaats van uit surround sound-luidsprekers die achter de kijker zijn geplaatst.

“CINEMATISCH NIVEAU VAN ONDERDOMPELING”
Kijkend naar recensies voor de Sony Bravia AG9, een OLED-tv met vergelijkbare technologie voor vibrerende panelen, noemde Expert Reviews het “een van de best klinkende tv's op de markt". Dat is niet helemaal hetzelfde als 'filmisch niveau van onderdompeling', maar het belooft veel goeds voor LG's eigen merkaanbod.

Het 97-inch paneel maakt gebruik van dezelfde OLED EX-technologie die wordt gebruikt in de nieuwste vlaggenschip OLED-tv's van LG en andere om een ​​helderder en nauwkeuriger beeld te creëren.

LG Display noemt het het grootste OLED-paneel ooit gemaakt, hoewel LG Electronics, de afdeling consumentenelektronica van het bedrijf, in januari 2022 al een 97-inch OLED-tv aankondigde zonder de vibrerende geluidsfunctie.

Volgens FlatpanelsHD zou de 97-inch OLED van LG Electronics later dit jaar voor ongeveer €25000,- op de de markt moeten verschijnen.

Even sparen nog dus… of je profiteert gewoon vandaag nog van een van onze geweldige TV deals!

Je hebt nu al een nieuwe Smart TV vanaf slechts €8,- per maand.
(klik hier voor meer informatie over financiering)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5