MARVEL MOVIE LEAK: krijgt Endgame toch een ander einde? Reageren

Er zijn 2 soorten Marvel-fans: degenen die elke film bekijken en het daarbij laten en degenen die alle verwijderde scènes, blooper en extra MCU-hapjes opzoeken.

Als je tot die eerste groep behoort, komt dit misschien als een verrassing, maar toen Iron Man zijn leven opofferde in Avengers: Endgame, kreeg hij er iets voor terug.

In een verwijderde scène uit Avengers: Endgame zien we Tony Stark dezelfde mysterieuze leegte bezoeken die Thanos aandeed na zijn originele Snap. Daar spreekt Tony met zijn dochter, Morgan, maar ze is een volwassene die nu wordt gespeeld door Katherine Langford. Dit is natuurlijk uit de eigenlijke film geknipt, dus officieel is het niet gebeurd. Of toch?

Een nieuw rapport van ScreenGeek beweert dat Marvel Studios actief in gesprek is met Katherine Langford over een aankomend project. Volgens het verhaal – dat je zeker met een korreltje zout moet nemen – zijn de details van dit project onduidelijk. Het kan een film of een show zijn. Langford zou volwassen Morgan kunnen spelen, maar ze zou ook een heel ander personage kunnen spelen…

Laten we aannemen dat ze terugkeert naar dezelfde rol – en laten we ook aannemen dat dit ongegronde rapport over een contractonderhandeling in een vroeg stadium tot wasdom komt. Wat betekent dit in dat geval voor Avengers: Endgame?

Kortom, het betekent dat Marvel die verwijderde scène in ere zou kunnen herstelen.

Als dat het geval is, is het einde van Avengers: Endgame niet meer zo triest als je zou denken.
Ja, Tony Stark is nog steeds dood, maar hij heeft ook zijn dochter zien opgroeien, wat de belangrijkste reden was dat hij niet opnieuw bij de Avengers wilde gaan en het in de eerste plaats tegen Thanos wilde opnemen.

Wat de toekomst van Marvel betreft zou het zeer interessant kunnen zijn om te zien wat de dochter van Tony Stark zou kunnen doen in het Marvel Cinematic Universe.

Zal ze de mantel van Iron Man op zich nemen? Herinnert ze zich de ontmoeting met haar vader in de leegte van Infinity Stone? Er zijn nog genoeg vragen om te beantwoorden, maar eerst moeten we daadwerkelijk de bevestiging dat Langford weer aan de slag gaat en in welke rol.

Tot die tijd kunnen we ons alleen afvragen – en haar verwijderde scène uit Avengers: Endgame opnieuw bekijken. (dat doe je hier beneden…)

Alle Marvel films bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe Smart TV van TV Outlet! 

Nu altijd minstens 30% korting op de adviesprijs, maar OP=OP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *