Netflix introduceert shufflefunctie ‘Play Something’ Reageren

Waar je vroeger nog op tijd voor de televisie moest zitten voor je favoriete film, hoef je nu enkel nog Netflix op te starten!

Maar ja, na een tijdje heb je alles wel gezien op Netflix. Althans, dat denk je! Met een nieuwe feature genaamd ‘Play Something’ zorgt Netflix er namelijk voor dat jij alsnog je favoriete series te zien krijgt. Check het in deze video:

Hoe werkt het?

Netflix weet natuurlijk erg veel over de gebruikers. Welk genre series je leuk vindt bijvoorbeeld. En daar speelt deze streaming-dienst nu slim op in. Als je gebruik maakt van ‘Play Something’ zoekt Netflix namelijk een film die precies overeenkomt met jouw profiel. Erg handig dus! En zo heb je altijd wel iets leuks te zien. Ook krijg je op deze manier series te zien die misschien niet direct aan je voorgesteld worden door het algoritme van Netflix. Win-win dus!

Wanneer beschikbaar?

Hoewel er op internet staat vermeld dat Netflix Play Something ook al beschikbaar is in Nederland moeten we waarschijnlijk nog even wachten. Op dit moment is er namelijk nog geen ‘Play Something’ knop te vinden op de Netflix-site.

Netflix bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe Smart TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5