Samsung lanceert gratis streamingdienst Samsung TV Plus in Nederland Reageren

Samsung TV Plus, de eigen streamingservice van Samsung is ook in Nederland gelanceerd.

Dat meldt het bedrijf op zijn eigen website. De service geeft gratis toegang tot een breed aanbod van live on-demand content.

De Koreaanse elektronicafabrikant Samsung heeft zijn eigen streamingservice Samsung TV Plus ook in de Benelux geïntroduceerd. Dat valt te lezen op de website van het concern.

De uitgebreide streamingservice, waarvan de normale versie reeds in Nederland beschikbaar was, vormt een aanvulling op de streamingapps waar gebruikers van een Samsung Smart TV nu al gebruik van kunnen maken.

TV Plus geeft gebruikers directe toegang tot nieuws, sport en entertainment, verspreid over 20 kanalen, waarvan er zes alleen in Nederland en veertien wereldwijd beschikbaar zijn. Tot deze zenders behoren onder meer Rakuten, Euronews Live, Filmstreamn, en EDGEsport. 

Uitbreiding

“Bij Samsung Benelux vinden we het fantastisch dat de dienst nu ook onze kant op komt. Dat Samsung TV Plus zo snel groeit, heeft alles te maken met de kwaliteit van de content, de eenvoudige toegang en dat je gemakkelijk op meerdere schermen kunt kijken. We zijn er trots op dat Nederland tot de eerste landen in Europa behoort waar we van de dienst kunnen genieten,” zo zegt Tonnie van Schijndel van Samsung Benelux.

TV Plus was al voor langere tijd beschikbaar in de Verenigde Staten, waar de dienst 141 unieke kanalen heeft. Vrij recent werd de dienst ook uitgerold in Australië, Brazilië, Mexico en India. Daarmee staat de teller op 23 landen wereldwijd, met een totaal van 1.000 verschillende kanalen.  

Vanaf vandaag hebben alle bezitters van een moderne Samsung Smart TV vrijblijvend de beschikking over Samsung TV Plus. Naast dat de dienst gratis is, hoeven gebruikers ook geen account aan te maken. Naar verwachting zullen er na verloop van tijd ook nieuwe kanalen bij komen. 

Klik hier om alle TV’s te zien met GRATIS Samsung TV+

SamsungTV+ bekijk je geheel gratis op je nieuwe Samsung TV van TVoutlet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *