Netflix onthult creepy trailer voor Haunting of Hill House-vervolg Reageren

Fans hebben er twee jaar op moeten wachten, maar op 9 oktober is het dan eindelijk zo ver. Dan komt The Haunting of Bly Manor naar Netflix. Dat is het vervolg op The Haunting of Hill House, dé horror-hit van 2018.

Netflix gaat weer voor horror

Halloween komt er weer aan, dus dat betekent een verse lading nieuwe horrorfilms op Netflix. Wij zetten in ieder geval alvast The Haunting of Bly Manor in onze agenda. Mike Flanagan en producent Trevor May hebben hun serie met een creepy trailer en synopsis onthuld.

Van The Haunting of Hill House-maker Mike Flanagan en producer Trevor Macy komt The Haunting of Bly Manor, het volgende langverwachte hoofdstuk van The Haunting anthologie-reeks, dat zich afspeelt in het Engeland van de jaren 80. Na de tragische dood van een au pair, huurt Henry Wingrave (Henry Thomas) een jonge Amerikaanse nanny (Victoria Pedretti) in om voor zijn verweesde nichtje en neef (Amelie Bea Smith, Benjamin Evan Ainsworth) te zorgen die in Bly Manor wonen.

Samen met de chef-kok Owen van het landgoed ( Rahul Kohli), tuinman Jamie (Amelia Eve) en huishoudster, mevrouw Grose (T’Nia Miller). Maar alles is niet zoals het lijkt op het landhuis, en eeuwen van duistere geheimen van liefde en verlies wachten om ontdekt te worden in deze huiveringwekkende gothic romance. Bij Bly Manor betekent de dood niet dat je weg bent…

The Haunting of Bly Manor

Vreemde kinderen, enge poppen, een angstaanjagende put: voor fans van The Haunting of Hill House is de eerste trailer van Bly Manor een feest van herkenning. Hopelijk weten de makers desondanks te verrassen. Het concept van elke keer een ander bezeten huis als basis gebruiken voor een serie is sterk, maar kan ook tot eenheidsworst leiden.

Wat helpt is dat The Haunting of Bly Manor gedeeltelijk op een boek is gebaseerd. Bly Manor is namelijk tevens de setting van The Turn of the Screw, een boek van Henry James. De makers hintten er echter in een interview al naar dat de serie op zijn bredere oeuvre is gebaseerd, dus wellicht wordt het een soort greatest hits.

Deze en alle andere (Netflix) toppers bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5