Laatste kans op Netflix: deze 6 grote films gaan verdwijnen Reageren

Netflix schrapt normaliter aan het einde van elke maand aan flinke waslijst aan films en series. Titels waarvoor weer nieuwe content in de plaats komt. Onderstaande titels moet je snel bekijken voordat ze weg zijn!

Room

Met een dikke 8.1 op IMDb kun je Room gerust een topfilm noemen. Jack’s hele leven heeft zich afgespeeld in één kamer. Hij is er geboren, hij heeft er geleerd te praten, hij speelt er. Voor zijn moeder is het echter een gevangenis. Nu haar zoon steeds nieuwsgieriger begint te worden beseft ze dat ze hem niet voor eeuwig in een kamer van drie bij drie meter kan houden. Een top-thriller waar je verder vooral blanco in moet gaan, met puik acteerwerk van Brie Larson en Jacob Tremblay.

Whitney: Can I Be Me

Op 2 september moet ook Can I Be Me het onderspit delven, een documentaire over het leven van Whitney Houston. De zangeres had meer opeenvolgende nummer 1-hits dan The Beatles en verdiende een fortuin met haar muziek, maar toch worstelde ze met zichzelf. Ze voelde zich nooit vrij om volledig zichzelf te zijn. Met nooit eerder vertoond beeldmateriaal en interviews met haar dierbaren wordt een confronterend beeld geschetst van het leven van de megaster. Ook uiterst boeiend als je niet zo thuis bent in haar muziek!

White Boy Rick

We zijn altijd te porren voor een goede misdaadfilm, zeker met Matthew McConaughey in de hoofdrol. White Boy Rick speelt zich af in de jaren tachtig. Amerikaanse steden worden geteisterd door de opmars van crack. Een jonge tiener werkt zich in Detroit op in het drugsmilieu. Hij komt in contact met drugsbaronnen en maffiabazen. Daardoor komt hij al snel in het vizier van de FBI, die op zoek zijn naar een nieuwe informant.

Destination Wedding

Tijd voor een romantische komedie, met Keanu Reeves én Winona Ryder in de hoofdrol. Ze spelen Frank en Lindsay, twee mensen met gebroken harten. Op weg naar een bruiloft ontwikkelen ze een band. Daarnaar handelen zou echter betekenen dat ze de hoop op de ware liefde verkiezen boven hun negatieve ervaringen in het verleden… Helaas volgens de IMDb-score van 6.0 niet de beste romantische komedie, maar met Reeves in de hoofdrol verdient deze film wellicht nog snel een kans.

I Still See You

Bella Thorne speelt de hoofdrol in I Still See You. Tien jaar geleden zorgde de apocalyps ervoor dat de wereld geteisterd werd door geesten. Veronica komt erachter dat ze wellicht een bijzondere connectie heeft met die bovennatuurlijke krachten. Haar mysterieuze klasgenoot Kirk helpt haar een schaduwwereld te verkennen waar de grens tussen de dood en het leven vervaagt…

Warning Shot

Een alleenstaande moeder heeft het financieel erg moeilijk. Ze krijgt het amper voor elkaar om voor haar dochter te zorgen en de eindjes aan elkaar te knopen. Wanneer ze plotseling de boerderij van haar grootvader erft lijkt alles eindelijk te veranderen. Tot opeens een groepje gewapende mannen op komt dagen om hun recht op te eisen.

Deze films en series bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5