Nieuw op Netflix: 11 nieuwe grote films die je nu kunt streamen Reageren

Netflix trapte september af met een flinke lading nieuwe films en series. Daar zijn afgelopen weekend opeens nog meer topfilms bij gekomen.

Van een geprezen kostuumdrama tot een nieuw meesterwerk: deze topfilms kun je vanaf nu op de streamingdienst vinden. Veel kijkplezier!

Netflix Original: I’m Thinking of Ending Things

We trappen af met de langverwachte nieuwe film van Charlie Kaufman: I’m Thinking of Ending Things. Als we op de eerste reviews moeten afgaan dan heeft Netflix eindelijk een topfilm te pakken. Kaufman vertelt op zijn eigen eigenzinnige manier over een stel dat midden in een storm vast komt te zitten op een boerderij. Daar blijkt al snel hun relatie anders in elkaar te steken dan ze hadden verwacht.      

The Green Mile

Netflix is een dijk van een klassieker rijker met The Green Mile. Tom Hanks speelt Paul Edgecomb, een gevangenisbewaker die vanuit het bejaardentehuis terugblikt op zijn leven. Daarbij komt telkens weer 1935 terug, het jaar waarin hij een onwaarschijnlijke doch bijzondere band kreeg met één gevangene: de zwarte reus John Coffey, beschuldigd van het verkrachten en vermoorden van twee jonge meisjes. Toch raken de twee op een opvallende manier bevriend. Een modern sprookje met een dikke 8.6 op IMDb!

Pride & Prejudice

Ook Pride & Prejudice is voor de zoveelste keer terug op Netflix. Keira Knightley speelt de hoofdrol in deze verfilming van het gelijknamige meesterwerk van Jane Austen. Vijf zusjes worden in het Engeland van de vijfde eeuw opgevoed met één doel: de juiste man vinden. Wanneer een rijke jongeman in de buurt komt wonen, hebben alle vijf de zussen het op hem gemunt… Een kostuumdrama waar je U tegen zegt, een meesterwerk. Ook als je normaliter niks met dit genre hebt een aanrader.

The SpongeBob Movie: Sponge out of Water

Geen zin in zware dramafilms en trek in een flinke portie nostalgie? Dan kun je op Netflix nu The SpongeBob Movie checken. De gele spons is in een verfrissend modern jasje gestoken. Nog altijd probeert Plankton het geheime recept van de Krabburgers te stelen. Wanneer SpongeBob hem voor de zoveelste keer tegenhoudt verdwijnt  het recept echter opeens. Heel Bikinibroek raakt in paniek. Je favoriete cartoon-helden gaan op een missie die hen zelfs boven water brengt…

Johnny English

Johnny English is voor de zoveelste keer terug op Netflix! In afwachting van No Time To Die kunnen we nogmaals Rowan Atkinson in actie zien als geheim agent. Zijn klungelige personage krijgt een belangrijke opdracht van de Britse Geheime Dienst nadat alle andere agenten in een klap worden vermoord tijdens een aanslag. Opeens is heel Engeland aangewezen op de Bond-versie van Mr. Bean. Heerlijk!

Johnny English Reborn

Ja, we blijven even bij Johnny English want ook deze sequel staat weer op de streamingdienst. Acht jaar later was het concept wat minder verfrissend en sterk dan toen het origineel uitkwam, maar zeker voor op Netflix is ook Reborn een hilarisch tussendoortje. Wederom belandt English in een achtbaanrit vol intrige, blunders en geheime diensten die over elkaar heemvallen, van MI-7 tot de KGB.

Devil

Trek in een iets korter filmpje? Dan ben je bij Devil aan het juiste adres. In slechts tachtig minuten vertelt deze thriller het verhaal van Bowden, een politierechercheur die een vreemde zelfmoordzaak op zijn bordje heeft gekregen. Opeens wordt hij gebeld vanwege een probleem met een lift waarin vijf mensen zitten opgesloten. Wanneer ze één voor één op onverklaarbare wijze beginnen te sterven, is het duidelijk dat Bowden diep in de problemen zit. Een lekker subtiel creepy sfeertje!

Scott Pilgrim vs. The World

De kleurrijke en absurde vormgeving maken Scott Pilgrim een feest voor het oog, maar dat is pas het begin. Scott is een 23-jarige goedzak uit Toronto die hopeloos verliefd wordt op een meisje dat sinds kort in de stad woont. Om een afspraakje met haar te scoren zal hij echter à la een videogame eerst haar zeven kwaadaardige exen moeten verslaan. Geef Scott Pilgrim vs. The World vooral een kans. Edgar Wright zal je niet teleurstellen! Alsof een comic en videogame tot leven komen.

Kill the Irishman

Nee, dit is niet de film van Martin Scorsese, maar een andere misdaadfilm die ook zeker je tijd waard is. Deze film vertelt het waargebeurde verhaal achter de opkomst en ondergang van vakbondsleider Danny Greene. Hij wist als enige in de jaren zeventig de Italiaanse maffia te trotseren. Al snel heeft hij door dat hij net zo machtig kan worden als zijn tegenstanders, met vele aanslagen op zijn leven als resultaat. Volgens recensies een heerlijke gangsterfilm!

A Million Ways to Die in the West

Na het succes van Ted kreeg Seth MacFarlane nogmaals de kans om een blockbuster te maken. Het resultaat is deze Western-komedie met onder andere Charlize Theron en Liam Neeson. Albert raakt zijn vriendin kwijt na het verliezen van een duel. Wanneer hij een bloedschone doch mysterieuze vrouw ontmoet begint hij langzaam zijn zelfvertrouwen terug te winnen. Het plot kun je echter snel vergeten, want deze film draait vooral om de bekende flauwe humor van MacFarlane. Als je daarvan houdt dan heb je een topavond, anders kun je beter deze titel links laten liggen.

Dorian Gray

Halloween komt er aan, dus het is tijd voor duistere films. Waaronder het relatief matige Dorian Gray uit 2009. Dorian Gray is een knappe en vooral zeer ijdele jongeman. Wanneer een bevriende schilder een portret van hem besluit te maken, gebeurt er ets vreemds. Het schilderij wordt ouder, maar Gray zelf niet. Gebaseerd op het fantastische gelijknamige boek van Oscar Wilde. Zijn werk verdient beter dan dit!

Deze films bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Kans maken op een gratis Soundbar & direct €10 korting op je nieuwe TV?

Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt direct €10 korting en je maakt automatisch kans op een van de

nieuwe Smart Soundbars van Philips twv. €279 die eind deze maand verloot worden!

Ontvang direct €10 korting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & je ontvangt direct €10 korting!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5