Amazon Prime Video voegde deze series nieuw toe Reageren

Amazon Prime Video voegde afgelopen week meerdere nieuwe series toe. Vandaag zetten we voor je op een rij welke toevoegingen er allemaal gedaan zijn.Allereerst verschenen de eerste drie afleveringen van THE BOYS seizoen 2 online. Vanaf deze week kan je wekelijks een nieuwe aflevering verwachten. En nog vijf weken lang, want dan pas is het tweede seizoen rond de bizarre superhelden The Seven en de Boys die het op hen voorzien hebben op komst.

Andere series
Er zijn nog andere series toegevoegd aan Prime Video, die we voor je op een rij zetten:


BUFFY THE VAMPIRE SLAYER (7 seizoenen): De tiener Buffy Summers is nieuw in Sunnydale. Ze hopt daar een normaal leven te krijgen, maar ontmoet al snel bibliothecaris Rupert Giles, die een Watcher blijkt te zijn. Hij heeft haar nodig in een strijd tegen vampiers en andere gevaarlijke wezens.


FEAR THE WALKING DEAD (5 seizoenen): deze spin-off en prequel op The Walking Dead begint in Los Angeles, een stad waar mensen moeten zien te overleven als de wereld in elkaar stort en er een zombie-apocalypse uitbreekt.


CALL THE MIDWIFE (5 seizoenen): Deze serie kijkt naar de wereld van verloskundigen in de jaren vijftig. Ook krijgen we op die manier een blik op het gezinsleven in die tijd.


THE HOLLOW CROWN (2 seizoenen): Deze schitterende serie vertelt het verhaal van drie koningen: Richard II, Hendrik IV en Hendrik V en hun strijd om te overleven. Bovendien zien we adembenemende landschappen en architectuur uit de periode, allemaal in deze Shakespeare-verfilmingen.

Deze nieuwe Amazon Prime series bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Kans maken op een gratis Soundbar & direct €10 korting op je nieuwe TV?

Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt direct €10 korting en je maakt automatisch kans op een van de

nieuwe Smart Soundbars van Philips twv. €279 die eind deze maand verloot worden!

Ontvang direct €10 korting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & je ontvangt direct €10 korting!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5