Nieuw op Netflix in december 2020! Reageren

Netflix zette in november de meeste kerstfilms en -series al online, dus het was even afwachten wat december zou brengen. Naast classics als E.T. en Bridget Jones’s Diary verschijnt ook het slotseizoen van Chilling Adventures of Sabrina!

Sherlock Holmes

Tegenwoordig is Benedict Cumberbatch het bekendst als Sherlock Holmes, maar Robert Downey Jr. speelde de rol in 2009 ook met verve. Geholpen door Dr. Watson (Jude Law) onderzoekt de geniale speurneus de misdaden van de aantrekkelijke Irene Adler (Rachel McAdams).

Mank

Citizen Kane wordt gezien als één van de beste films aller tijden, maar het werk aan de film verliep rampzalig! Mank gaat over scriptschrijver Herman Mankiewicz (Gary Oldman), door wiens ogen we het meesterwerk van Orson Welles vorm zien krijgen. De film van David Fincher geeft een stijlvol beeld van het Hollywood van de jaren 30.

Ma Rainey’s Black Bottom

Blueszangeres Ma Rainey (Viola Davis) probeert een plaat op te nemen maar botst telkens met haar management, dat haar muziek ‘blanker’ wil laten klinken. Haar muzikanten vervelen zich een ongeluk tijdens de eindeloze discussies, en trompettist Levee (Chadwick Boseman) probeert met de studiobazen aan te pappen.

Bridget Jones’s Diary

Renée Zellweger speelt Bridget Jones: een zuster die er eigenlijk maar op los leeft. Als haar vrienden langzaam beginnen te settelen beseft ze dat ze eigenlijk eenzaam is, en probeert ze haar leven te beteren. Op zoek naar een serieuze relatie slingert ze heen en weer tussen de stijve Mr. Darcy (Colin Firth) en de gladde Daniel (Hugh Grant).

E.T. The Extra-Terrestrial

De jonge Elliott heeft weinig vriendjes en zit niet lekker in zijn vel. Dit verandert als hij in het bos een raar wezen tegenkomt: een grappige alien met magische krachten. Als de overheid ontdekt dat er een UFO geland is moet Elliott zijn nieuwe vriend helpen om uit hun handen te blijven.

Deze films bekijk je uiteraard het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5