Dit zijn de gratis Ziggo-films in december Reageren

Ziggo-klanten worden overladen met cadeaus in december tijdens de Ziggo Uitpakweken! Via jouw abonnement kan je tientallen gratis films bekijken, waaronder een aantal geliefde Kerstfilms! Kijk hier alle gratis Ziggo-films.

Demain Tout Commence

Samuel (Omar Sy) leidt een zorgeloos leventje in Frankrijk, totdat een oude vlam, Kristin (Clémence Poésy), opduikt en hem een baby in de handen drukt. Hij blijkt een dochter te hebben?! Hij reist naar Londen om haar terug te brengen, maar leert onderweg van zijn dochter te houden. Kan hij jaren later haar toch loslaten?

The BFG

Reuzen bestaan en ze eten kleine kinderen op! Behalve één reus die zichzelf The Big Friendly Giant noemt, gespeeld door Mark Rylance. Hij start een vriendschap met een jong meisje en samen proberen ze een reuzeninvasie van Londen te voorkomen. Steven Spielberg in topvorm!

Zwaar Verliefd

Isa (Barbara Sloesen) is een uitstekende dierenarts maar toch onzeker vanwege haar overgewicht. Wanneer ze de labrador van de knappe Ruben redt (Jim Bakkum), valt ze als een blok voor hem. Ruben ook maar is dat wel werkelijk zo? Isa laat zich overhalen haar leven te veranderen en te gaan sporten.

Legend

Fans van Tom Hardy willen Legend niet missen want hij komt hier twee keer in voor! Hardy speelt de gangstertweeling Ronald en Reginald Kray die in de sixties de onderwereld van Londen regeerden.

100% Coco

Coco (Nola Kemper) leeft voor fashion! Ze heeft haar eigen ontwerpstijl en kan niet wachten om het te maken in de modewereld. Maar op haar eerste dag op school wordt ze belachelijk gemaakt om haar eigenzinnige kledingstijl. Ze geeft haar droom op maar dan wordt plotseling haar anonieme modeblog een grote hit!

Deze films bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5