PRIMEUR! De release datum voor ‘Ferry’ is bekend… Reageren

Netflix heeft maandag de verschijningsdatum bekendgemaakt van de film over Ferry Bouman uit de hitserie Undercover.

In de film, die Ferry gaat heten, wordt ingezoomd op de beginjaren van de Brabander in het criminele circuit en de aanloop naar de populaire serie op Netflix.

Vorig jaar kondigde Netflix de film Ferry aan, waarin we worden meegenomen in de beginjaren van drugsbaron Ferry Bouman en zijn intrede in het criminele circuit. Daarbij gaan we terug naar het Amsterdam van veertien jaar geleden. Ferry werkt dan nog voor hasjbaron Ralph Brink, die hij beschouwd als zijn mentor.

Wanneer de bende bruut overvallen wordt en de zoon van Ralph ernstig gewond raakt, wordt Ferry richting een Brabantse camping gestuurd om de gevluchte daders op te sporen. Maar eenmaal geconfronteerd met de hem zo bekende omgeving en het weerzien van zijn jeugdliefde Danielle, wordt zijn loyaliteit aan zijn Amsterdamse vaderfiguur zwaar op de proef gesteld. 

Ferry zal net als Undercover worden geproduceerd door De Mensen en geregisseerd door Cecilia Verheyden, die ook verantwoordelijk is voor de regie van het aankomende derde seizoen.

De regisseuse werkte met een script van Undercover-showrunner Nico Moolenaar en Bart Uytdenhouwen. Hoofdrollen in de film zijn voor Frank Lammers, Elise Schaap, Huub Stapel en Monic Hendrickx. Ferry zal vanaf 14 mei op Netflix te zien zijn. Hieronder is alvast de trailer te bekijken!

Undercover en alle andere (Netflix) toppers bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe Smart TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5