Vijf nieuwe series die je deze maand MOET zien! Reageren

Ondanks het feit dat maart inmiddels alweer een week oud is, kun je deze maand nog het één en ander verwachten.

Elke maand voegt Netflix weer een lading nieuwe titels toe aan haar aanbod.

Hieronder vind je vijf series die de komende weken nog worden verwacht op Netflix.

The Lost Pirate Kingdom – 15 maart

Valt wellicht voor jou in de categorie ‘interessant’. The Lost Pirate Kingdom is namelijk een historische documentaire en vertelt de waargebeurde verhalen van echte piraten. Niemand minder dan David Attenborough vertelt deze indrukwekkende verhalen. De serie valt dus niet in hetzelfde straatje als Pirates of the Caribbean, maar je kunt wel de nodige interessante geschiedenis verwachten.

Bekijk hieronder de trailer van The Lost Pirate Kingdom. Het eerste seizoen verschijnt op 15 maart op Netflix.

Sky Rojo – 19 maart

Deze Spaanse serie gaat over drie vrouwen: Coral, Gina en Wendy. Het drietal weet niet anders dan een leven in de prostitutie, maar zijn het helemaal beu. Ze besluiten er afstand van te nemen en vertrekken. Ze kijken uit naar vrijheid en een nieuw leven, maar daar steekt hun pooier samen met twee handlangers een stokje voor. Ze worden hardhandig teruggesleept naar hun eerdere benauwde situatie, maar de vrouwen geven zich niet zomaar gewonnen. Ze schuwen ook niet om hard geweld te gebruiken en doen er alles aan om hun vrijheid te behouden.

Sky Rojo werd ontwikkeld door de ontwikkelaar van La Casa de Papel. De serie staat vanaf 19 maart op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.

The Irregulars – 26 maart

Fans van Sherlock Holmes kunnen hun hart ophalen bij deze serie die bestaat uit acht afleveringen. De Britse misdaaddrama is gebaseerd op de boeken van Sir Arthur Conan Doyle en gaat over een groep jongeren die op straat leeft. Ze staan ook wel bekend als de Irregulars en om betekenis te geven aan hun dagen werken ze voor Dr. Watson. Ze werken samen om bovennatuurlijke misdaden op te lossen, terwijl Sherlock Holmes continu met de eer strijkt. 

The Irregulars staat vanaf 26 maart op Netflix. Hieronder vind je alvast de trailer.

Haunted: Latin America – 31 maart

Deze horrorserie vertelt de waargebeurde, ijzingwekkende verhalen van echte mensen. De mensen die het zelf hebben meegemaakt zijn aan het woord en ze vertellen over extreem angstaanjagende momenten in hun leven. Het bovennatuurlijke passeert de revue, evenals paranormale ontmoetingen. Liefhebbers kunnen dus goed meegriezelen met alle beangstigende ervaringen.

De horrorserie staat vanaf 31 maart op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.

Deze topseries bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe Smart TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5