Samsung THE FREESTYLE: een scherm van 2,5 meter in je broekzak! Reageren

Technologie wordt met de jaren steeds beter, wat betekent dat de gadgets ook steeds indrukwekkender worden.

Waar de vorige generatie opgroeide zonder kleuren TV, groeit Generatie Z op met smartphones, TV's van 3 meter en meer.

Samsung komt nu met 'The Freestyle' : een multifunctionele 100 inch-projector met eindeloze mogelijkheden.

De nieuwe Samsung gadget werd onthuld op CES

Op de technologiebeurs CES werd de nieuwe gagdet, The Freestyle van Samsung, aangekondigd. De gadget moet de standaardprojectoren, zoals we ze kennen, overrulen met een stortvloed aan opwindende extra functies. Deze nieuwe gadget is niet alleen een alternatief voor de ‘normale’ televisie, het is veel meer dan dat.

Dankzij de 180˚ Dynamic Angle kan je de gadget helemaal verstellen. Je kan je favoriete series en films vanuit unieke hoeken beleven. Heb je een filmavond staan met je vrienden? Neem de 830 gram wegende Samsung Freestyle mee in de auto en geniet altijd en overal van de maximale 100-inch schermgrootte, terwijl het minimum 30-inch is. Zelfs wanneer het oppervlak scheef of hoekig is, corrigeert The Freestyle scheve afbeeldingen automatisch zodat je een recht en hoekig beeld hebt. Zelfs wanneer je huis geen egale muurkleur bevat, past het apparaat zich automatisch aan voor een optimale kijkervaring.

De ingebouwde luidspreker van The Freestyle zorgt voor helder geluid dat in 360-graden over de ruimte verdeeld wordt. “Waar je ook zit, je zit middenin een optimale geluidservaring.”

De prijs van The Freestyle?

De gadget is ook verkrijgbaar met draagbare waterdichte koffers en een draagbaar batterijpakket. Zo’n maand geleden werden de Nederlandse prijzen van The Freestyle bekendgemaakt, de adviesprijs bedraagt €999.
Je kunt hem echter bij TV Outlet direct bestellen voor slechts €599! Klik hier

 

The Freestyle toch niks voor jou? 

Bij TV Outlet vind je een TV voor iedere portemonnee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5