STOP MET KIJKEN: check meteen deze 3 toppers op Amazon Prime Video! Reageren

Niet alleen Netflix, maar ook Amazon Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan.

We hebben het aanbod vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Beautiful Boy (2018)

Regie: Felix van Groeningen | Cast: Steve Carell, Timothée Chalamet, Maura Tierney, e.a.

Wanneer journalist David Sheff erachter komt dat zijn achttienjarige zoon Nic verslaafd is geraakt aan de extreem destructieve drug crystal meth, stort zich leven in. Hij begrijpt er gewoon niets van, want Nic is een getalenteerde, slimme en sportieve gast met een veelbelovende toekomst. Sheff doet daarom alles wat in zijn macht ligt om hem te helpen, maar het afkicken is een zwaar proces dat impact blijkt te hebben op het gehele gezin.

The Invisible Man (2020)

Regie: Leigh Whannell | Cast: Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen, Aldis Hodge, e.a.

Enkele weken nadat Cecilia weg wist te lopen van haar gewelddadige partner Adrian, een meester in optica, hoort ze dat hij zelfmoord heeft gepleegd. De opluchting die daarop volgt, is slechts van korte duur. Een aantal onverklaarbare gebeurtenissen in haar omgeving doet haar geloven dat Adrian nog leeft en haar nu terroriseert in een geavanceerd onzichtbaarheidspak. Ze blijkt gelijk te hebben, maar niemand die haar gelooft.

Gladiator (2000)

Regie: Ridley Scott | Cast: Russell Crowe, Joaquin Phoenix, Connie Nielsen, e.a.

De Romeinse generaal Maximus verslaat een noordelijk barbarenleger, maar wordt bij terugkomst verraden door de nieuwe keizer Commodus, de corrupte troonopvolger van Marcus Aurelius. Maximus weet op het nippertje te ontsnappen, belandt in een slavenkamp en keert uiteindelijk als gladiator terug naar Rome, waar hij in het Colosseum de ultieme confrontatie aangaat met Commodus.

Deze films kijk je natuurlijk het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5