The Grand Tour komt met een nieuwe special en de trailer is briljant Reageren

Het is inmiddels bijna een jaar geleden dat er een nieuwe aflevering van The Grand Tour verscheen. Gelukkig zijn Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May eindelijk weer terug. Op 18 december verschijnt namelijk hun nieuwste avontuur. Om alvast in de stemming te komen dropt Amazon nu de eerste trailer. Deze belooft opnieuw een episch, maar vooral hilarisch avontuur.

Zoals gezegd is het alweer even geleden dat het voormalig Top Gear trio te zien was. Dat heeft er vooral mee te maken dat The Grand Tour dit seizoen flink veranderd is. De opzet met de tent en het publiek die we kennen van de eerste drie seizoenen is niet meer. Sinds december 2019 blijft de tent gesloten en krijgen we meer grote avonturen. Deze kun je het beste vergelijken met de specials uit de voorgaande seizoenen van The Grand Tour, maar ook met de Top Gear-specials.

The Grand Tour is terug!

In het verleden gingen de heren al op zoek naar het begin van de Nijl, bouwden ze letterlijk bruggen, werden ze uit Argentinië gejaagd, maakten ze een eigen auto en nog veel meer. Een groot deel van de wereld hebben ze inmiddels wel gezien, maar Madagascar nog niet. Dat is dus hun volgende bestemming.

De eerste trailer van de The Grand Tour Madagascar-special verscheen onlangs en belooft veel goeds. Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May gaan namelijk op zoek naar een piratenschat. Dat doen ze in drie compleet verschillende auto’s die ze uiteraard weer moeten ombouwen om hun doel te bereiken.

The Grand Tour bekijk je uiteraard het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5