Tom & Jerry ontdekken de échte wereld in live-action trailer Reageren

Zoals ook zo’n beetje bij iedere oude Dinsey-klassiekers het geval is, komt er een live-action film van Tom en Jerry. De eerste trailer is gedeeld en brengt goede jeugdherinneringen boven.

De film is overigens niet volledig live-action. De makers hebben het concept van Who Framed Roger Rabbit (1988) toegepast. Tekenfilmfiguren in een realistische wereld. De technieken zijn natuurlijk beter. Er was her en der wat kritiek op de trailer, maar op dit duo mag je in onze ogen niet kritisch zijn, wat er om hen heen ook gebeurt.

Live-action trailer Tom & Jerry

De trailer begint qua toon en sfeer een beetje als een Wes Anderson-film. Tom (de kat) en Jerry (de muis) lopen over straat met een koffer. De strijdbijl tussen ’s werelds beroemdste vijanden lijkt begraven te zijn, geen vuiltje aan de lucht. Maar dan.

Bruiloft van de eeuw in een luxe hotel

De paden van Tom en Jerry kruisen elkaar weer in New York. De muis leeft daar een comfortabel leven in een van de meest luxe hotels van de stad. Dat zorgt voor behoorlijk wat problemen, terwijl de ‘bruiloft van de eeuw’ in het hotel wordt voorbereid. Dus besluit hotelmedewerker en weddingplanner Kayla (Chloë Grace Moretz) een kat in te huren om het probleem op te lossen. De rest kun je invullen, al speelt er ook nog een duivelse samenzwering, waarbij hotelmanager Terrance (Michael Peña) betrokken is. Moeten de kat, muis en hotelmedewerkster dan toch samenwerken.

tom & jerry, live-action trailer

Deze actie film bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5