The Marksman trailer: 68-jarige Liam Neeson als ex-marinier in actiefilm Reageren

Liam Neeson is met zijn 68 jaar al lang geen jonge filmster meer, maar heeft net zoals generatiegenoot Bruce Willis een lucratieve niche gevonden in goedkope actiefilms. Maak kennis met The Marksman.

Je kent het recept: een oude held die nog een keer in actie komt. Vaak in B-films die direct digitaal te koop zijn, zonder al te veel marketing of een bioscooprelease. Hersenloze actiefilms. Vermakelijk, maar geen Oscar-materiaal.

The Marksman: nog niet met pensioen

In een jaar met amper blockbusters nemen we daar gewoon vrede mee. Op 22 januari komt The Marksman uit, een film waarin Neeson een ex-marinier speelt die een rustig leven leidt als boer.

Ja, de acteur heeft al meermaals aangegeven dat hij klaar is met de wraakthrillers, maar blijkbaar was het script van The Marksman of de poen te aantrekkelijk.

Liam Neeson speelt Jim Hanson, een boer uit Arizona. Hij wil vooral gewoon met rust gelaten worden terwijl hij de bemoeizuchtige overheid afweert en zijn brood probeert te verdienen op een afgelegen stuk grensgebied.

Maar alles verandert wanneer Hanson, een ex-marineschutter, in aanraking komt met de 11-jarige migrant Miguel die met zijn moeder Rosa vlucht voor een drugskartel onder leiding van de meedogenloze Mauricio.

Liam Neeson vs. kartel

Nadat ze het slachtoffer wordt van de moordlustige bende, smeekt een stervende Rosa Jim om haar zoon veilig naar haar familie in Chicago te brengen. Tegen de wil van zijn dochter en tevens politieagente Sarah in besluit de ex-marinier het jongetje naar zijn familie te smokkelen. Ondertussen zitten de huurmoordenaars van Maurico hen op de hielen.

De regie van The Marksman is in handen van Robert Lorenz, die vooral bekend staat op de vele films die hij samen met Clint Eastwood heeft gemaakt. Naast Neeson bestaat de cast onder andere uit Katheryn Winnick, Juan Pablo Raba, Teresa Ruiz en Jacob Perez.

The Marksman komt dus op 22 januari uit in Amerika, over een Nederlandse release is niks bekend. De kans is groot dat wij de actiefilm pas later direct enkel digitaal kunnen gaan checken. Hieronder vind je de eerste volledige trailer. Pas op: men bekommert zich absoluut niet om spoilers. Ach, het draait toch om de actie.

Deze film bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5