Nicolas Cage onthult grove geschiedenisserie voor Netflix Reageren

Begin volgend jaar is Nicholas Cage te zien in History of Swear Words, een nieuwe Netflix-serie over krachttermen. Oftewel, grove woorden, scheldwoorden en vloeken.

Soms komt Netflix met Originals die niemand had kunnen voorspellen. Dat geldt zeker voor History of Swear Words, een comedy-serie waarin excentriekeling Nicholas Cage in de geschiedenis van scheldwoorden, krachttermen en vloeken duikt.

History of Swear Words met Nicholas Cage

Het eerste seizoen van History of Swear Words bestaat uit zes afleveringen, waarin de ontstaansgeschiedenis, wetenschap en culturele impact van allerlei grove woorden wordt verkend.

Denk aan woorden als ‘damn’, ‘fuck’, ‘bitch’ en ‘dick’. Elke aflevering duurt twintig minuten en wordt gepresenteerd door acteur Nicholas Cage. De beste man heeft een kleurrijk CV wat projectkeuzes betreft en lijkt dan ook de perfecte match voor zo’n bizar concept.

Cage interviewt historici, experts en comedians die de wondere wereld achter bekende grove woorden onthullen. Over komediant gesproken: Netflix heeft natuurlijk een rijke stal aan grote namen tot haar beschikking, en daarmee Cage ook.

Netflix trekt blik aan comedians open

In History of Swear Words komen onder andere Mike Eagle, Jim Jefferies, Nick Offerman, Sarah Silverman en London Hughes voorbij. Geen verkeerd lijstje. De productie is in handen van Funny or Die, het productiebedrijf van Adam McKay en Will Ferrell.

Voor Nicholas Cage is het een van zijn zeldzame televisie-avonturen. De acteur staat vooral bekend om de waslijst aan films waar hij in heeft gespeeld. Afgelopen mei werd bekendgemaakt dat Cage Joe Exotic gaat spelen voor een gescripte serie, de “Tiger King” uit de gelijknamige serie van Netflix. Dat wordt zijn eerste reguliere tv-rol.

Het eerste seizoen van History of Swear Words komt op 5 januari naar Netflix. Ondertussen trek in meer Nicholas Cage-absurditeit? Check dan de trailer voor Jiu Jitsu, een actiefilm waarin de acteur weer zijn Con Air-look terugbrengt.

Deze serie bekijk je uiteraard het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5