Vind jij jezelf een Netflix “Pro” ? Dan ken je deze trucjes vast al, toch? Reageren

Er zijn veel Netflix-features waar velen niets vanaf weten.

Deze tips & tricks maken je Netflix leven net iets wat makkelijker en na het lezen van deze lijst en je een echte Netflix Pro. Mooi toch?

1. Verwijder beschamende content uit je lijst

We hebben allemaal wel een “guilty pleasure" : films of series waar we later spijt van hebben.

En het algoritme van Netflix beveelt nieuwe titels aan op basis van wat je al hebt gekeken. Gelukkig kun je de kijkgeschiedenis verwijderen!

Dat doe je door op de website van Netflix naar Account -> Kijkactiviteit (onder je profiel) -> Weergave te gaan. Daar zie je op chronologische volgorde welke content je gekeken hebt en kun je deze titels door middel van het rondje met een streep, verwijderen. Nice!

2. Check wie toegang tot je account heeft

Natuurlijk heb je wel eens ergens bij iemand ingelogd en vervolgens niet meer uitgelogd. Dat kan een ieder overkomen. Maar het is niet helemaal de bedoeling dat die gene, op jouw kosten, naar de streamingdienst kijken:

Je logt jezelf op alle ingelogde apparaten uit door naar Account -> Instellingen -> Uitloggen op alle apparaten te gaan. Onder het kopje Lidmaatschap en facturering is het vervolgens mogelijk je wachtwoord te veranderen. En klaar is Kees!

 

3. Test als eerste nieuwe Netflix-features

Wist je dat Netflix jaarlijks nieuwe functionaliteiten uit brengt die jij als eerst kan testen? Jij kunt jezelf namelijk aanmelden voor Testdeelname.

Om je aan te melden ga je naar Account -> Instellingen -> Testdeelname. Zet vervolgens het schuifje naar rechts om je deelname te activeren.

4. Download content voor onderweg

Wist je dat het mogelijk is om films, series en documentaires offline te downloaden via Netlix? Handig op de momenten dat je data wilt besparen of Netflix niet online kan bewonderen in het vliegtuig, bijvoorbeeld.

Om dit voor elkaar te krijgen ga je in de app naar een bepaalde film of serie, selecteer je de content die je wilt downloaden en klik je vervolgens op het pijltje naar beneden. Je vindt de content vervolgens terug onder het kopje Downloads.

5. Vraag een film of serie aan

Nee heb je, ja kun je krijgen… Tegenwoordig kun je via deze pagina een aanvraag/suggestie doen voor films, series of documentaires. Je krijgt per keer kans om drie titels in te vullen.

Nu je alle Netflix trucjes onder de knie hebt en dus een ECHTE Netflix Pro bent is het tijd om jezelf te belonen met een mooie nieuwe Smart TV!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *