Weet jij welk TV merk wereldwijd nummer 3 is?

Iedereen weet dat Samsung het grootste TV merk ter wereld is, op de voet gevolgd door LG. De meeste mensen denken dat Sony op 3 staat. Niets is echter minder waar!

De nummer 3 is in Nederland & België nog vrij onbekend. Dit is jammer want hun TV's zijn net zo goed als die van Samsung & LG. Wij presenteren u: TCL!

TCL.. Wie?

TCL is een grote speler op de electronica markt van Chinese origine. Hoewel dit merk in Nederland nog niet zo bekend is, staat TCL in andere landen (bijvoorbeeld Amerika) bekend als sterk televisie merk. TCL is de nummer 3 van de wereld als het aankomt op de productie van televisies.

Naast tv's is TCL ook actief als producent van wasmachines, mobiele telefoons en koelkasten. Sinds de oprichting in 1981 heeft dit Chinese concern veel ontwikkelingen doorgemaakt. Zo begonnen ze enkel met het verkopen van producten in China, maar leveren ze sinds de 21e eeuw over de hele wereld.

The Creative Life

TCL staat voor The Creative Life en dat is een passende naam wanneer we naar hun televisies kijken. TCL televisies zijn compact en hebben een uniek design. Daarnaast leveren ze een optimale beeldkwaliteit. De LED televisies van TCL beschikken bovendien over een Wide Color Enhancer. Deze functie zorgt ervoor dat alle kleuren perfect worden weergegeven op uw tv.

En het beste nieuws: deze week scoor je tot 30% extra korting op alle TCL TV's!

Zo vind je deze nu nergens goedkoper. Waar wacht je nog op?!