Voorspel & win! Reageren

U kent het wel, uit al uw familie- en vriendenapps: of u nog ‘gezellig’ samen een voetbalpooltje gaat invullen, iedereen moet een eurootje lappen en de winnaar krijgt een pak gevulde koeken van Tante Sjaan. NOU, DAN KAN DE GEENSTIJL VOETBALPOOL IN SAMENWERKING MET POULES.COM ER OOK NOG WEL BIJ!

Bij de GeenStijl voetbalpoule (of pool, wat jij wil) doe je gewoon hetzelfde als in alle andere poultjes/pooltjes, namelijk uitslagen voorspellen, alleen hebben wij wél toffe prijzen. Zoals DUIZEND keiharde euro’s (bedragen die je kunt besparen als je ieder jaar weer via Gaslicht.com overstapt van energie-aanbieder) ten behoeve van je energierekening of iets waar je energie van krijgt. En: andere geldprijzen.

En: een fonkelnieuwe 65 inch Samsung en Toshibia televisie met allemaal indrukwekkende televisiefuncties! Aangeboden door TvOutlet, een TV voor iedere portemonnee!

En voor ondernemers die niet kunnen boekhouden: een online boekhoud pakket voor de komende 10 jaar van BUNNI  (twv 1440 euro). En voor mensen die graag bellen: een spiksplinternieuwe mobiele telefoon! En: een EURO 2020 voetbal! En: een Premium Lidmaatschap op de GeenStijl! De bal is rond en het is ongelooflijk. Dus. KLIK HIER, doe mee en win prachtige prijzen!

Bron: GeenStijl.nl

Ps. wil je zeker weten dat je van het EK geniet op je nieuwe Smart TV? Bestel hem dan vandaag nog! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5